- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Veriakilis #3436 üzenetére
Szia!
Amit én tudok: Mandriva, SUSE esetén (mindkettőt próbáltam) egyszerűbb beállítani a PPPoE jelszó/felhasználóneves internetet, mint Windows XP/Vista esetén! Grafikus felület alól! Sőt, rendszerindításkor is sokkal készségesebben csatlakozik az így beállított nethez, mint az XP...
Szerintem a Mandriva ONE 2007.1 Live CD-t próbáld meg. Nekem az a disztrib van, csak nem CD-ről, hanem telepítve. Azt mondanám, inkább windowshoz hozzáértőbb létemre, hogy le a kalappal!
Örömmel látom, hogy az etch Debianra csak jókat mondtok grafikus felület + user friendlység terén. Én próbáltam a Sarge unofficial x64 portolást, kb. egy éve, de nagyon nem akart 800*600-nál többet az A64 konfigomon, X1800XL-lel. Majd most megpróbálkoztatom magam ezzel az etch verzióval is, hátha kisebb kihívás lesz neki az X2 és az X1900XT.
HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged