Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Veriakilis
üzenetére
Szia!
Amit én tudok: Mandriva, SUSE esetén (mindkettőt próbáltam) egyszerűbb beállítani a PPPoE jelszó/felhasználóneves internetet, mint Windows XP/Vista esetén! Grafikus felület alól! Sőt, rendszerindításkor is sokkal készségesebben csatlakozik az így beállított nethez, mint az XP...
Szerintem a Mandriva ONE 2007.1 Live CD-t próbáld meg. Nekem az a disztrib van, csak nem CD-ről, hanem telepítve. Azt mondanám, inkább windowshoz hozzáértőbb létemre, hogy le a kalappal!
Örömmel látom, hogy az etch Debianra csak jókat mondtok grafikus felület + user friendlység terén. Én próbáltam a Sarge unofficial x64 portolást, kb. egy éve, de nagyon nem akart 800*600-nál többet az A64 konfigomon, X1800XL-lel. Majd most megpróbálkoztatom magam ezzel az etch verzióval is, hátha kisebb kihívás lesz neki az X2 és az X1900XT.
HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest