- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Veriakilis #3436 üzenetére
Szia!
Amit én tudok: Mandriva, SUSE esetén (mindkettőt próbáltam) egyszerűbb beállítani a PPPoE jelszó/felhasználóneves internetet, mint Windows XP/Vista esetén! Grafikus felület alól! Sőt, rendszerindításkor is sokkal készségesebben csatlakozik az így beállított nethez, mint az XP...
Szerintem a Mandriva ONE 2007.1 Live CD-t próbáld meg. Nekem az a disztrib van, csak nem CD-ről, hanem telepítve. Azt mondanám, inkább windowshoz hozzáértőbb létemre, hogy le a kalappal!
Örömmel látom, hogy az etch Debianra csak jókat mondtok grafikus felület + user friendlység terén. Én próbáltam a Sarge unofficial x64 portolást, kb. egy éve, de nagyon nem akart 800*600-nál többet az A64 konfigomon, X1800XL-lel. Majd most megpróbálkoztatom magam ezzel az etch verzióval is, hátha kisebb kihívás lesz neki az X2 és az X1900XT.
HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest