- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Üdvözletem,
Érintőképernyős notebook esetében van valami jó összefoglaló dokumentáció a különböző hibákra, vagy ami nagyon irritál az a virtuális billentyűzet hol feljön hol nem?
Fedora és Ubuntu Gnomemmal (legújabb 39-es fedora és 23.10-es ubuntu) ugyanúgy az a hiba (mint egy youtube-on is ismertett) és a KDE, hát igen az még kevésbbé működik.Egy HP x360-as notebookom van érintőképernyővel, ami egész jól forgatja a képernyőt a laptop pozi alapján és a touch gesture-ok is jól mennek.
Ellenben, a virtuális billetnyűzet kifejezetten orosz rulett módon működik, vagy feljön, vagy nem, hiába a firefox ott vagy feljön vagy nem a bill, a chromium alapú ott soha, elég sokszor még a login során sem, vissza, ki-be hajtom a laptopot, akkor valami. Redditen olvastam még, hogy a Wayland nem olyan jó, olyat is olvastam aki ugyanezzel a hibával küzd mint én évek óta, és olyat is, akinél semmi baj sincs.
Hiába állítottam be, hogy elérhető legyen a virt bill a topbaron, az sem mindig reagál.Állítólag van egy jó gnome extension ami jobb mitn a beépített virt bill, de az meg nem műkődik az új gnome verzióval (vagy Wayland-del ahogy olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest