Új hozzászólás Aktív témák

• Lacc

aktív tag

Üdvözletem,

Érintőképernyős notebook esetében van valami jó összefoglaló dokumentáció a különböző hibákra, vagy ami nagyon irritál az a virtuális billentyűzet hol feljön hol nem?
    Fedora és Ubuntu Gnomemmal (legújabb 39-es fedora és 23.10-es ubuntu) ugyanúgy az a hiba (mint egy youtube-on is ismertett) és a KDE, hát igen az még kevésbbé működik.

Egy HP x360-as notebookom van érintőképernyővel, ami egész jól forgatja a képernyőt a laptop pozi alapján és a touch gesture-ok is jól mennek.
    Ellenben, a virtuális billetnyűzet kifejezetten orosz rulett módon működik, vagy feljön, vagy nem, hiába a firefox ott vagy feljön vagy nem a bill, a chromium alapú ott soha, elég sokszor még a login során sem, vissza, ki-be hajtom a laptopot, akkor valami. Redditen olvastam még, hogy a Wayland nem olyan jó, olyat is olvastam aki ugyanezzel a hibával küzd mint én évek óta, és olyat is, akinél semmi baj sincs.
    Hiába állítottam be, hogy elérhető legyen a virt bill a topbaron, az sem mindig reagál.

Állítólag van egy jó gnome extension ami jobb mitn a beépített virt bill, de az meg nem műkődik az új gnome verzióval (vagy Wayland-del ahogy olvastam) :R

Új hozzászólás Aktív témák