- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Üdvözletem,
Érintőképernyős notebook esetében van valami jó összefoglaló dokumentáció a különböző hibákra, vagy ami nagyon irritál az a virtuális billentyűzet hol feljön hol nem?
Fedora és Ubuntu Gnomemmal (legújabb 39-es fedora és 23.10-es ubuntu) ugyanúgy az a hiba (mint egy youtube-on is ismertett) és a KDE, hát igen az még kevésbbé működik.Egy HP x360-as notebookom van érintőképernyővel, ami egész jól forgatja a képernyőt a laptop pozi alapján és a touch gesture-ok is jól mennek.
Ellenben, a virtuális billetnyűzet kifejezetten orosz rulett módon működik, vagy feljön, vagy nem, hiába a firefox ott vagy feljön vagy nem a bill, a chromium alapú ott soha, elég sokszor még a login során sem, vissza, ki-be hajtom a laptopot, akkor valami. Redditen olvastam még, hogy a Wayland nem olyan jó, olyat is olvastam aki ugyanezzel a hibával küzd mint én évek óta, és olyat is, akinél semmi baj sincs.
Hiába állítottam be, hogy elérhető legyen a virt bill a topbaron, az sem mindig reagál.Állítólag van egy jó gnome extension ami jobb mitn a beépített virt bill, de az meg nem műkődik az új gnome verzióval (vagy Wayland-del ahogy olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest