Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
f_sanyee #33530 üzenetére
Ezek vannak a 2T lemezen:
/dev/nvme0n1p1
FAT (32-bit version) — Mounted at /boot/efi
537 MB — 529 MB free (1,4% full)/dev/nvme0n1p2
Ext4 (version 1.0) — Mounted at Filesystem Root
69 GB — 7,5 GB free (89,1% full)/dev/nvme0n1p3
Ext4 (version 1.0) — Mounted at /home
752 GB — 411 GB free (45,4% full)Ugy gondoltam, hogy az elso particiot dd-vel atrakom az uj meghajtora, a tobbit meg masolom. Az jo lehet? Vegulis tudom a masodikat a dd-vel. Van annyi hely. A /home-on meg takaritok, mert tul sok ott az adat. (Steam-es baromsagok...)
Nem hasznalok LUKS-ot.
(#33529) sh4d0w
Meg sosem csinaltam ilyet, csak nagyobbra. dd-vel masoltam az egesz lemezt. De ez most kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- E-roller topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest