Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Üdv mindenkinek. Telepítettem a debiant és a következő problémám akadt.
Két hdd van a gépben a következő módon telepítettem:
hda win xp
hdc-re debian a következőképpen hdc1 ext3 /, hdc2 swap a telepítés végén felismerte, hogy a másik hdd-n xp van és megkérdezte, hogy a grubot ennek a meghajtónak a mbr-jébe telepítse vagy megadok más helyet, én nem ide telepítettem, a következőt adtam meg:
telepítse a grubot a hdc1 /-be ezekután a újraindítottam és a következőt írja ki:
Reeboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press key
Mi a teendő? Mit baltáztam el tudok esetleg javítani vagy újra kell telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest