- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
és tényleg nem értesz egy dolgot, hogy nem az árról beszéltem, hanem a teljesítményről. A fogyasztásról nem is beszélve, fajlagos teljesítmény alapon azok a mikrotik cuccok, amiket én néztem, sehol sincsenek egy pc-s routerhez képest.
több 100G-s routert nemigen csinálnak pc-ből, mivel nem bírja a busz. az igazán brutál routerek jó eséllyel l3 switchek.
A mikrotiknek, akikről én beszélek, nincsenek több 100 gigás routerei. Az első switche is, amelyikben van 100 gigás interfész, pár hónapos történet, a routereiben meg 25 gigás interfészek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest