Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Ha hátrébb lépek, nem érem el a billentyűzetet, eleve el sem tudom indítani a telepítést.
Talán tesztelni akarom?
Esetleg biztonság miatt, mert Windowsban azt megoldani rengeteg meló.
Bármit választok a legelején, a szöveges menüben (Mint indítása, Telepítés), kiírja, hogy memória-hiba, szöveg szélei szétcsúsznak csíkokba, mintha GPU hiba lenne, és tadam, vége a dalnak, reset. Csak MINT-et próbáltam, de leszedtem egy PureOS-t is, azt még nem.
Azt olvastam, érdemes lehet alaplapot visszaállítani defaultra, de ha utána meg visszatöltöm a beállítást, mi garantálja, hogy elindul a Linux? OC egyébként nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg biztonság miatt, mert Windowsban azt megoldani rengeteg meló.