- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Dißnäëß #30875 üzenetére
A DeaDBeeF jó. Évekkel előtte is próbáltam, de akkor keveset tudott, most már felfejlődött az utóbbi években. Alap konfigban fapadosnak tűnik, ezért rá kell szánni az időt a konfigolására, felpluginezésére.
Ezeknek a formátumoknak nagy része, amit írtál, lossless amúgy is, meg az encoderekeik átveszik akárhonnan a tag-eket, úgyhogy ha ezek közül konvertálsz, akkor mindegy mivel konvertálod, akár még terminálból is csinálhatod. Egyedül a DTS 5.1 lehet, ami nem triviális, meg az mkv, mka konténerekből sáv kiszedése.
Open Cubic Playert sajnos nem tudom telepíteni, mert csak AUR-ban van, és az egyik komponenséhez kéne egy olyan GPG key, amit nem tud befogadni a csomagkezelő, szóval bukta. Bár lehet valami régi binárist valahonan össze tudnék vakarni, de annyit nekem nem ér meg.
Egyébként az AIMP ellen sincs olyan sok kivetni valóm, sokáig használtam telefonon, utóbbi időben csak azért nem használom, mert nem tud közvetlen digitális kimenetet Androidon, így meg nem tudja rendesen meghajtani a külső DAC-om. Windowoson még nem próbáltam. Ami bajom van vele: a Linux nincs a támogatott natív platformok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest