- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektron@
csendes újonc
ez it a profik területe. hát én nem vagyok az. viszont lenne egy kérdésem. tud valaki egy használhato zenelejátszot, jukeboxot? mert eddig nem találtam. mindenhol csak az a husz használhatalan szutyok találhato ami semmire sem jo. sok keresgélés után találtam egy helyet ahol volt még 200. de azoktol sem lettem elörébb. a közös jellemzöjük az volt hogy az egyik szar volt a másik meg fos. wmp9 pont megfelelö lenne linuxos verzioban. a követelmény vegye fel a zenék tárolohelyét. és külön a listákat. pont ahogy a wmp9. nem hittem hogy ez annyira bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest