- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Azt már bekapcsoltam, meg elvileg a WoL-t is (nem teszteltem).
Közben elkezdtem nézelődni workflow automation irányba. Ott hátha van olyan task, ami pl pingel, majd a state függvényében notification-t küld e.g.: pushbullet-en keresztül.
De ugye ez megint a kintről "benyúlós" jellegű módszer. Bár tény, hogy egyszerűbbnek hangzik, mint egy heartbeat jellegű megoldás. Akkor is kelleni fog jó eséllyel valami cloud-ban léve service, ami figyeli, hogy jönnek-e a szívverések...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged