- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Ismét itt vagyok, most letsencrypt.org-os https tanúsítvány frissítéséhez szeretnék segítséget kérni.A kezdő topikban már próbálkoztam, ott azt írták, hogy ez már nem kezdő topikos téma.
Már egy ideje használom az automatikus frissítést három havonta, mindig a certbot renew paranccsal, eddig mindig tökéletesen működött a dolog. Most januárban ismét lejárt a tanúsítvány, meg kellene újítani, de nem sikerült.
Ezt a hibüzenetet kapom:
certbot renew
Saving debug log to /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Processing /etc/letsencrypt/renewal/myhost.hu.conf
Cert is due for renewal, auto-renewing...
Plugins selected: Authenticator apache, Installer apache
Starting new HTTPS connection (1): acme-v02.api.letsencrypt.org
Renewing an existing certificate
Performing the following challenges:
http-01 challenge for myhost.hu
Cleaning up challenges
Attempting to renew cert (myhost.hu) from /etc/letsencrypt/renewal/myhost.hu.conf produced an unexpected error: Unable to find a virtual host listening on port 80 which is currently needed for Certbot to prove to the CA that you control your domain. Please add a virtual host for port 80.. Skipping.
All renewal attempts failed. The following certs could not be renewed:
/etc/letsencrypt/live/myhost.hu/fullchain.pem (failure)
All renewal attempts failed. The following certs could not be renewed:
/etc/letsencrypt/live/myhost.hu/fullchain.pem (failure)Ha jól értem, nem látja a 80-as porton futó Apache-ot, pedig egész biztosan ott van és fut az Apache a 80-as porton, kívülről elérhető, teszteltem.
Csináltam még verbose logot certbot -v renew paranccsal, de az nagyon hosszú lett, ide tettem fel: [link]
(A host nevét átírtam myhostra.)Szerintetek mit lehetne ezzel kezdeni, hogyan tudnám rávenni, hogy megújítsa a tanúsítványt?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.A rendszer CentOS 7 (3.10.0-957.1.3.el7.x86_64), a gép egy Dell Latitude D630 laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest