Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
akadálymentesség re
ne a gnome a kaka, hanem egy tonna alkalmazás
dvd-t akartam írni, és elkezdődött a vendett, mi vana disztribben, hisz nero nincs, linuxos cuccot nem ismerek... feltettem mind, ami volt, három vagy négy volt ami grafikus... az egyik nem kezelte a dvd-meghajtót, a másik látta hogy van, de amikor ráklikkeltem egy gombra, akkor elszomorodott a kis szmájli a sarokban, majd azt mondta hogy az alkalmazás megeszi a memóriát, lője-e ki, mondtam nem, aztán három perc múlva kilőttem én, a harmadik meg úgy néz ki mintha én írtam volna pascal-ban, összevissza vannak a gombok menük... utána viszont vidáman átváltottam szebb pirosra az ablakkeretet, beállítottam másra felbontást, meg a betűket, és átmentem a rackkel a haveromhoz, dvd-t írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ne a gnome a kaka, hanem egy tonna alkalmazás