Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
1. rosszul beállított repo-k és vagy netkapcsolat
2. pingelni a repo-s hostot egyáltalán eléri e
3. log= /var/log/syslog és társai illetve a yast
4. suse fórum itt és máshol
5. haladni a korral és a disztrókkal
6. magánvélemény és nem irányadó: suse.... hööörrrr már csak a csomagkezelés meg az ilyen béna reporendszer miatt is ami a redhat és társait jellemzi az rpm körül
(szívtam eleget a Fedorával)
kieg:
-yast.log keresése find parancs megismerése, mc keresője, gnome,kde keresője.. maga a yast beállítások megnézése conf szinten
-google: yast log , yast 404 problem ,yast howto
- mail a suse supportnak (ha nem akarod magad égetni inkább ne), külföldi fórum
alapvetően a linux sztem feltételez némi önállóságot, de azért is válaszoltam, nehogy rossz hírünket keltsd a nagyvilágban
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest