Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Visszatérő fejlövésem kivitelezésében kérnék egy kis segítséget\ötletet.
Több OS és pár utility van a gépemen, amiket (sajnos) néha alkalmazni kell, de nem szeretem minden indításnál nézni a választó képernyőt, így elrejteném(-tettem)
Szóval tettem egy pendrive-ra grub4dos-t,a menu.lst-be beírtam ezt:title proba1
find --set-root /proba.iso
map /proba.iso (0xff) || map --mem /proba.iso (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)így a proba.iso nevű amugy hirens boot cd a c:\ -ről szépen bebootol, működik rendesen.
Na most adott még egy windows 10 és egy ubuntu linux is, azokat hogy írjam bele? Ők telepített rendszerek külön- külön partíción, ntfs és ext4 kötetek.Illetve honnan tudja, hogy mi a root? Ha van 5 partícióm mitől függ melyikre alkalmazza, pláne hogy maga a grub egy teljesen másik partíción foglal helyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest