- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Visszatérő fejlövésem kivitelezésében kérnék egy kis segítséget\ötletet.
Több OS és pár utility van a gépemen, amiket (sajnos) néha alkalmazni kell, de nem szeretem minden indításnál nézni a választó képernyőt, így elrejteném(-tettem)
Szóval tettem egy pendrive-ra grub4dos-t,a menu.lst-be beírtam ezt:title proba1
find --set-root /proba.iso
map /proba.iso (0xff) || map --mem /proba.iso (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)így a proba.iso nevű amugy hirens boot cd a c:\ -ről szépen bebootol, működik rendesen.
Na most adott még egy windows 10 és egy ubuntu linux is, azokat hogy írjam bele? Ők telepített rendszerek külön- külön partíción, ntfs és ext4 kötetek.Illetve honnan tudja, hogy mi a root? Ha van 5 partícióm mitől függ melyikre alkalmazza, pláne hogy maga a grub egy teljesen másik partíción foglal helyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged