Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gt7100
üzenetére
Én a CPU terheltségből azt gondolom, hogy azért, mert nem (vagy nem olyan erős tömörítést használ). Ha -z (vagy --compress) kapcsolóval rsync-eztél, akkor tömörített, ha nem, akkor nem.
Persze, ahogy a fentebbi példám is mutatja, még tömörítés mellett sem indokolt olyan kis sebesség, amit írtál. Nálam ugye elvileg picit erősebb a CPU, de ahogy írtam, tömörítéssel is tudott 12 MB/s környékén.
Most gyorsan megnéztem kábelen is. Az eredmény:SCP tömörítés nélkül: 60 MB/s
SCP tömörítéssel: 11.6 MB/sAzaz tömörítésnél már valóban a CPU volt a szűk keresztmetszet wifi esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.08
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest