Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
croixleur
csendes tag
Sziasztok
A kezdő topikból irányítottak át ide.
Szeretnék egy játékszervert futtatni ami egy VPS-en fut. Nem olyan régen sikerült bejutniuk és létrehoztak egy fiókot. Teljesen újra tettem a szervert ami egy Debian felhasználói felület nélkül. A rendszert frissítettem. Addig eljutottam hogy sikerült belépnem putty-val privát kulcs segítségével. Le szeretném tiltani a jelszavas bejelentkezést is. A kérdésem az lenne lenne hogy az authorized_keys2 fájlba be lehet tenni akárhány kulcsot? Vagy másképpen kell? Továbbá szeretném megcsinálni hogy a bakcup az én gépemre menjen amit rsync-el szeretnék megoldani.
Le akarnám tiltani a nem szükséges daemonokat és portokat.Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Sorozatok
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Hegesztés topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest