- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Ubuntu 15.10-es szervert futtatok, telepítettem a 'vsftpd'-t.
Amiket csináltam ezután:
anonymous_enable=Yes
mkdir /home/ubuntu/ftp
usermod -d /home/ubuntu/ftp ftpNA eddig oké a dolog, a 21-es porton az ubuntu felhazsnáló be tud jelentkezni, DE root ig vissza tud lépdelni szépen, és listázni. Erre találtam ubuntu fórumon olyat, hogy
chroot_local_user=YES
chroot_list_enable=YES
chroot_list_file=/etc/vsftpd.chroot_listDe ha ezeket bekapcsolom akkor meg nem tudok kapcsolódni. Keresgéltem eziránt dolgokat, és nemigazán jutottam egyről a kettőre. Szeretném ha az ubuntu csak a saját home directoriját tudná kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest