Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz CPT.Pirk #22272 üzenetére

Ez tuti kamu hír. Ha meg mégsem, akkor legalább annyi esze lehetett volna, hogy valamelyik sarki Pistikével, vagyis jelen esetben Steviekével feltetet rá egy Windowst, ha már úgyis annyira az kellett neki. Vagy eladhatta volna a gépet, és vehetett volna egyet Windowszal, ehhez is csak ész kellett volna, szerintem csak minimálisat bukott volna rajta szakértelem híján. Vagy, ha csak a net volt a gond, ahogy értem, akkor kihívott volna egy infós vagy másik céges supportos szakit, aztán az minimális pénzért belőtte volna neki a netet, meg feltett volna Wine alá egy működő Májkrémszaft Ofiszt, és örülhetett volna a szőke feje. Ráadásul jenkik Rágott Almával szoktak inkább menőzni, és a setup.exe, meg az iskolai szarjai azzal sem kompatibilisek, még ha van Macre Microsoft Office.

Bár én megcsinálnám neki olyanra, hogy feltennék egy stock Wint, se 3rd party szoftverek, se frissítések, se driver (még a LAN-hoz, Wi-Fi-hoz sem), aztán netezzen azzal 640x480-ban, majd meglátja, hogy a powered by Microsoft sem tesz csodákat, ha valaki nem ért hozzá. Bekészített phapkhorn mellett szívesem megnéztem volna, hogy mit kínlódik vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés