- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
lev258 #21856 üzenetére
Eddig én sem, de ma botlottam bele egy elég frusztráló dologba. Elindítottam LinuxMinten egy másolást amire 2-3 órát írt, aztán kihúztam a pendriveot és mentem dolgomra, aztán visszamentem 30 perc múlva és láttam, hogy képernyő ki van kapcsolva, megmozgattam egeret, és bejött az óra. De itt akármit csináltam befagyott, gondoltam biztos mint hibája.
Bebootoltam ubuntuba, hogy azzal folytassam a másolást, de ott meg ahogy bebootoltam, kihúztam a pent, és megnyitottam volna folders-t, de nem történt semmi, akármire kattintottam nem csinált semmit egészen addig míg vissza nem dugtam pent.
És az a baj egy másolás miatt luxus feltartani egy pendriveot, ezért kéne megoldás rá
Szóval most kipróbálom ezt a -toram-ot, bár én nem linuxos grub-ot használok, hanem grub4dos-t, de azt hiszem találtam helyet a parancsnak. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest