- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
Ubis topikban nem tudtak segíteni, szóval ide tolom az arcom.
Felraktam ma egy Mintet (ubi), és szinte tökéletes, de:
- nem bírom felgyorsítani a flesst. Van benne egy Haswell i5, de én egy 6870-et használok kimenetnek. Feltettem a legfrissebb AMD (zárt) drivert is, de nem sok minden változott. Kicsivel jobb, de még mindig elég gyatra.
- recseg a hang. Borzalmasan. De csak olyankor, ha valami éppen megszólal. Amúgy csend van. Éppen most jött ki a legfrissebb Retek meghajtó, befordítottam, és ez sem javult meg.Soha nem volt hasonló problémám, gyanítom, hogy túl friss a vas. Bár ez csak a hangra lenne magyarázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nikon DSLR topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest