- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok!
Van egy kis Dell Inspiron Mini 9-em, egy Broadcom 4312-es Wifi modullal. Rátettem a gépre egy SliTaz Linuxot, de a cucc nem látja a wifit sehogy sem.
Rengeteget gugliztam, ezer féle megoldást találtam de egyik se ment.
Nincs wlan0, és nem képes sehogy sem felfogni, hogy van.ifconfig -a kijelzi, de csak egy MAC számmal.
Írták, hogy töltessem be b43 kernel modult (mintha tudnám miről beszélek...), ez a hálókártya driver.
Be nem tölti, de ha beírom a konfigba (/etc/rcS.conf), megöli az kábelnetet és akkor akármit csinálok, soha többet nem lesz eth0-ám se.Most fedeztem fel, hogy ha beírom hogy
dmesg | grep -i broadcom
akkor kiadja:
b43-phy0: Broadcom 4312 WLAN found
Broadcom 43xx driver loadedTehát látja csak ezek szerint a b43-phy0-ként?
Meg lehet neki mondani hogy ez egyenlő a wlan0-val?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest