Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
Claude Leon
üzenetére
Koszi. Eddig meg nem lattam ilyet, hogy win7 helyere telepites, meg is orultem, hogy milyen okos, nem kell tokolnom vele. Sajnos maradnom kellett volna a kezi beallitasnal.

testdisk-el sikerult visszanyernem az adatokat a C-rol, de sajna a D-rol nem, amin a lenyeges adatok voltak, sajna az ugy tunik teljesen behalt, a testdisk is csak 30Gb-ot lat pedig 100-as volt.
Ezt jol elcsesztem, de hat mindig tanul az ember valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest