- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
anorche1 #18437 üzenetére
Chakra topicba gyere át.
1280x720 -as felbontáson üzemel 1366x768 helyett - amíg HD Ready TV-m volt, folyamatosan ezzel küzdöttem, de a zárt driver alatt. Nem volt rá megoldás egyik disztró alatt sem (se xrandr, se más), az oldotta meg, hogy vettem egy fullhd 82-es TV-t a bóvli 82-es hd reaedy helyett és 1920*1080-ban használom a rendszert...
És az olyan programokat, amikhez nincs chakra telepítő, mint pl. wine, azt hogyan tudnám feltelepíteni? - a Wine része a bináris csomag készletnek, simán telepítheted az oktopi csomagkezelőben.
A telepítés utáni első indításban bejött egy varázsló, amivel lehetett témát váltani. Ezt a várazslót meg is találtam, de hosszú folyamat végig menni rajta csak azért hogy témát váltsak. Ezt hol tudom egyszerűbben elintézni? - az a kapudan volt, de minden beállítást megtalálsz külön a KDE rendszerbeállítások menüjében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest