- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ma sikeresen felraktam a chakra fritz linuxot, de van 1-2 gondom. Az első, hogy először telepítésnél a zárt meghajtós lehetőséget választottam, de így már a live rendszernél is előjött ami a pár hónapja próbált linux mint -nél is, hogy minden nagy. Erről képet nem csináltam, de ugyan így nézet ki mint mint -en: [link]
Mint -en csak akkor jött elő, ha felraktam a videókártyám driver -ét, anélkül nem. Így a zárt meghajtók nélkül telepítettem fel sikeresen.
És itt is megvan az a hiányosság, ami az eddig próbált összes linux -ban benne van (ez alól kivétel talán az ubuntu 12.10 verziója, az a fölöttit nem próbáltam), hogy a HD ready TV -m 1280x720 -as felbontáson üzemel 1366x768 helyett. Ez elég zavaró.És az olyan programokat, amikhez nincs chakra telepítő, mint pl. wine, azt hogyan tudnám feltelepíteni?
Egyelőre ennyi, remélem tudtok segíteni
Szerk.:
A telepítés utáni első indításban bejött egy varázsló, amivel lehetett témát váltani. Ezt a várazslót meg is találtam, de hosszú folyamat végig menni rajta csak azért hogy témát váltsak. Ezt hol tudom egyszerűbben elintézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Apple asztali gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest