Új hozzászólás Aktív témák

• anorche1

őstag

Sziasztok!

Ma sikeresen felraktam a chakra fritz linuxot, de van 1-2 gondom. Az első, hogy először telepítésnél a zárt meghajtós lehetőséget választottam, de így már a live rendszernél is előjött ami a pár hónapja próbált linux mint -nél is, hogy minden nagy. Erről képet nem csináltam, de ugyan így nézet ki mint mint -en: [link]
    Mint -en csak akkor jött elő, ha felraktam a videókártyám driver -ét, anélkül nem. Így a zárt meghajtók nélkül telepítettem fel sikeresen.
    És itt is megvan az a hiányosság, ami az eddig próbált összes linux -ban benne van (ez alól kivétel talán az ubuntu 12.10 verziója, az a fölöttit nem próbáltam), hogy a HD ready TV -m 1280x720 -as felbontáson üzemel 1366x768 helyett. Ez elég zavaró.

És az olyan programokat, amikhez nincs chakra telepítő, mint pl. wine, azt hogyan tudnám feltelepíteni?

Egyelőre ennyi, remélem tudtok segíteni :)

Szerk.:
    A telepítés utáni első indításban bejött egy varázsló, amivel lehetett témát váltani. Ezt a várazslót meg is találtam, de hosszú folyamat végig menni rajta csak azért hogy témát váltsak. Ezt hol tudom egyszerűbben elintézni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés