- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vgergo
üzenetére
Én 30Gb-ra gondolta. Akkor azzal nincs gond.
"Érdemes /etc/fstab-ban az ssd-hez noatime,discard beállításokat alkalmazni."
Ezt légyszíves magyarázd el mit jelent, mert első Linuxom lenne, pont ismerkedés céljából. Szóval egy szót sem értek belőle. És a /home könyvtárat sem tudom. Ha a telepítő alapból oda telepíti akkor SSD-re fog kerülni. Nem tudom mit befojásol ez.Szeretnék, bocsánatot kérni mindenkitől, hogy teljesen kezdőként itt zaklatlak benneteket a teljesen hülye kérdéseimmel. Megértem, hogy nektek ez teljesen kézenfekvő. De máshogy nem tudok elindulni. Mindenki a nulláról kezdi
Megértéseteket Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megértéseteket Köszönöm!