Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Létezik linuxra olyan szoftver, ami alkalmas arra, hogy mobil számok között bridge-eljen, forwardoljon, stb?
Az lenne a feladat, hogy 2db mobil szám a saját telefonomon csörögjön ki, és én is tudjak azon számok "nevében" telefonálni, és ne kelljen 3 telefont magammal vinni.
Gondolom, ehhez valami modem is kell, de csak 3G modemeket találtam. Nekem meg pont csak hang kell.
VOIP alapon is jöhet a hívás a telefonomra, meg az is megoldható, hogy szerzek egy negyedik számot, amiről ingyen hívható az én telefonom, és azon keresztül jön a hívás.
Mivel lehet ezt a problémát megoldani?Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest