- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Emberek, olyan témával jövök hozzátok, ami nem valami gyakori. Én konkrétan most találkoztam ilyennel először. Linux-ban sem vagyok annyira pro, egy időben elég sokat Ubuntuztam, de pár éve már hanyagolom.
Hoztak nekem egy kis laptopot: Lemote YeeLoong 8101b
Ez egy ilyen only linux gép. Nem is láttam még ilyet. A márkát sem ismerem. A BIOS sem olyan rajta, mint a megszokott, hanem az egész cucc egy ilyen linux bios akármi.
Ami a lényeg, hogy valami jó gyerek megpróbált rá Windows rakni, hát nem jött össze neki, de a korábbi rendszert sem tudta visszaállítani. Gondoltam én megpróbálom, de egyszerűen nem megy.
Ami a lényeg lenne: ha akad olyan, aki esetleg (szerintem erre kicsi az esély, de ki tudja) ismeri ezt a márkát, ismeri a helyzetet, vagy eleve sejti, hogy miről is lehet szó, az kérem írja már le, hogy hogyan tudnék erre a gépecskére felvarázsolni egy Linuxot?
(Elvileg az egyik legjobb disztribúció, ami jó a géphez az a gNewSense 2.3. A gépben nincs CD/DVD meghajtó, de nekem van külön USB-s ODD egységem, de hiába kötöm rá és teszem be a Live CD-t, semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest