- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eléggé off a kérdésem, de nam találtam jobb topikot a kérdésemnek, és egy linuxos közösségben biztosan tudni fogja valaki a választ a felhasználási igények miatt.
Tehát, olyan otthoni minimális árú és fogyasztású (cél?)gépet szeretnék beszerezni, ami a következő funkciókat látná el:- router, tűzfal, URL szűrés, proxy - (digi LAN)
- torrent
- házi adattároló
- 3-4 db (web)kamera képének rögzítése és neten keresztül elérhetővé tétele biztonságosan
- internet kliens
- médialejátszóEhhez gondolom valami brazos, Atom, vagy hasonló lenne jó.
Igen ám, de nem sok infót találtam arról, hogy linux alatt melyik hardver műxik legjobban teljesítmény és fogyasztás terén. Oké, az AMD linuxos drivereit szokták szidni, de ennél részletesebb véleményt nem nagyon találtam.Esetleg a feladatok bontása is eléképzelhető, ha valamelyikre van hatékony célhardver olcsón.
Tehát a fogyasztás és a vételár minimalizálása a cél. Sacc/kb. 3-4 évre venném, tehát ha ez idő alatt nem hozza be egy kis fogyasztású cucc a magasabb árat, akkor nem azt választanám.
Disztro terén még nem döntöttem, ebben is elfogadok tanácsokat. Másik asztali gépemen Sabayon van, nem vagyok elégedetlen, legalábbis Kubuntu után.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest