- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eléggé off a kérdésem, de nam találtam jobb topikot a kérdésemnek, és egy linuxos közösségben biztosan tudni fogja valaki a választ a felhasználási igények miatt.
Tehát, olyan otthoni minimális árú és fogyasztású (cél?)gépet szeretnék beszerezni, ami a következő funkciókat látná el:- router, tűzfal, URL szűrés, proxy - (digi LAN)
- torrent
- házi adattároló
- 3-4 db (web)kamera képének rögzítése és neten keresztül elérhetővé tétele biztonságosan
- internet kliens
- médialejátszóEhhez gondolom valami brazos, Atom, vagy hasonló lenne jó.
Igen ám, de nem sok infót találtam arról, hogy linux alatt melyik hardver műxik legjobban teljesítmény és fogyasztás terén. Oké, az AMD linuxos drivereit szokták szidni, de ennél részletesebb véleményt nem nagyon találtam.Esetleg a feladatok bontása is eléképzelhető, ha valamelyikre van hatékony célhardver olcsón.
Tehát a fogyasztás és a vételár minimalizálása a cél. Sacc/kb. 3-4 évre venném, tehát ha ez idő alatt nem hozza be egy kis fogyasztású cucc a magasabb árat, akkor nem azt választanám.
Disztro terén még nem döntöttem, ebben is elfogadok tanácsokat. Másik asztali gépemen Sabayon van, nem vagyok elégedetlen, legalábbis Kubuntu után.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest