Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nálam ez a "tegyük át a /lib-et /usr/lib-be" dolog tette be nagyon a kaput. három Archos gépemből hármon szívtam hosszú órákat vele, és végül pont a fő gépem volt az, amin teljesen hazavágta a rendszert, kernelpánik, armageddon.
jó, akkor megy minden a levesbe, kezdjük elölről, letöltöttem a legújabb snapshotot, lemészároltam az egyébként évekig jól működő rendszer maradványait, és megpróbáltam feltelepíteni.
vállalkozókedvűnek tartom magam ezen a téren, de amit Archék jelenleg rendszertelepítésnek hívnak az egy botrányos katyvasz.
nincs telepítő keretrendszer, manuálisan menj végig a szokásos toolokkal a telepítés menetén. ezzel még nem is volna semmi gond.
a probléma, hogy mindezt nulla dokumentációval, mert a doku nagy része még a régi rendszert mutatja be, az új meg szinte üres.
"rc.confba írd be a network-öt a démonok közé és lesz net" - ennyi a "hogyan csinálj hálózatot" rész.
arról persze diszkréten hallgatnak, hogy nincs már network nevű daemon...
jah és a daemonokat se úgy indítom és kezelem mint eddig, iniscriptekkel, hanem jött valami systemd nevű csodálatosság és használd mostantól ezt, mert... csak.meg ilyen apróságok voltak végig, és ezek után döntöttem úgy, hogy hanyagolom őket egy darabig. majd ha rend lesz és nyugalom és nem csesznek mindent szét a nagy újítások hevében (különös az analógia egy Duna-parti épület hatásaival), akkor megnézem megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Spórolós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HP omen 17-w131ng bontva
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest