Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma este nagyon tuning hangulatom van, teljesen összetört, hogy az Ubuntu is gyorsan indul SSD-ről
(grub után kb. 12-14 sec, Fedorával ~8). Ezért tovább nézegettem, mit lehetne hegeszteni még. SSD+sok ram kombónál felesleges az initrd, kikapcsoltam:
uname -r
3.5.0-2.fc17.x86_64
systemd-analyze
Startup finished in 2348ms (kernel) + 3189ms (userspace) = 5538mshmm... Userspace nőtt kicsit (~2800 volt), de így is "spóroltam" több, mint 3000ms-t. Lehetne még a szolgáltatásokból is faragni, de akkora mágus nem vagyok, csak azt oltom le, amiről tudom, h mi. Ne kérdezzétek mi az értelme másodpercekkel vacakolni, mert fogalmam sincs, de a kisebb jobb

(a grub-ig több idő neki eljutni, mint onnan az asztalig, szal. ez csak önámítás-tuning)Szerk.: SELinux kikapcsolásával (valamiért amúgy is failed to start volt egyik frissítés óta)
systemd-analyze
Startup finished in 2073ms (kernel) + 2744ms (userspace) = 4818ms
ööm, bódottá.
+1: kellene egy custom bios, mert marha lassan indul a lap![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(grub után kb. 12-14 sec, Fedorával ~8). Ezért tovább 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)