Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Laptop vásárlásra adnám fejem (desktop szanálása...). Melyik platformot ajánljátok (linux alá természetesen, no win)? Esetleg konkrét típus max 200ig?
Nézegetem a i5-öt, az abban lévő intel HD akármilyen VGA mennyire támogatott? Vagy nézzek GF-t mellé? AMD vonalon mi a helyzet? Merjek "beleugrani"? Sok évig szívtam a HD4850-emel az lett a vége, h 2 hónapja lecseréltem egy gt440-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest