- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
ViZion #14459 üzenetére
Ahhoz képest, hogy csak próbálkozás, elég jól szerepel. Én sem hittem volna, mert a 6 éves IBM R52-es laptopomon már a gnome3, unity ... már igen csiga. A lightosabb cuccokkal oké - de most Chakra és Arch alatt adtam egy esélyt a KDE-nek és hát
Majd ugyanannyiból elvan mint a Lubuntu vagy akár Fedora vagy Debian LXDE-vel.
És hát azért a kényelmi funkcióivagy azok a programok amik eddig gnome vagy lxde alatt lassítottak nekem, viszont funkciógazdagsága miatt sosem tudtam elszakadni tőlük (Amarok, Krusader) most "szárnyalnak".
Igaz még csak kb 1 napos Chakra tapasztalatom van, és még rövidebb Arch (viszont legalább már fent van és be van konfigurálva) de már az eddigi használatából nagyon úgy néz ki, hogy ha ilyen marad akkor marad
(Pedig évekig fújtam én is a KDE-re - miközben vártam hogy végre jó legyenés ha még erősebb gépre is tudnék váltani
)
(#14465) CPT.Pirk: Van Unity Linux is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest