- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Azért kösz

@Speeedfire
Hoppá, tényleg a v7-ben nem látom a wine függőséget, pedig a korábbi verzió még wine-os volt.Nézd, döntened kell, ha - mint írtad - hardcore felé akarsz nyitni, az munkás lesz, időt és energiát igényel, ill. linux tudásod bővítését. Ha meg a stabilitás kell - amennyire én tudom, bár soha nem használtam -, maradj a debiannál.
Én már a gnome-shell-t is otthagytam, pedig adtam neki esélyt, bétától a 3.2-ig használtam, de pl. az össze-vissza integrálás nekem nem tetszik. Pl. miért kelljen nekem az evolution server az empathy-hoz? Úgyhogy maradt az openbox.
nagyon off:
Nemrégiben kellett feltelepítenem egy Win7-et. Azt hagyjuk figyelmen kívül, mennyi ideig tart egy rendszerfrissítés, de hogy anélkül is frissít, hogy engedélyeznéd, na az durva. És kikapcsolásnál csak pislog az ember, hogy fél órán keresztül nem lehet lelőni a gépet, mert neki frissítenivalója van. Szóval a linux nagyon elkényezteti az embert bizonyos téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Opel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest