- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine #14434 üzenetére
Azért kösz
@Speeedfire
Hoppá, tényleg a v7-ben nem látom a wine függőséget, pedig a korábbi verzió még wine-os volt.Nézd, döntened kell, ha - mint írtad - hardcore felé akarsz nyitni, az munkás lesz, időt és energiát igényel, ill. linux tudásod bővítését. Ha meg a stabilitás kell - amennyire én tudom, bár soha nem használtam -, maradj a debiannál.
Én már a gnome-shell-t is otthagytam, pedig adtam neki esélyt, bétától a 3.2-ig használtam, de pl. az össze-vissza integrálás nekem nem tetszik. Pl. miért kelljen nekem az evolution server az empathy-hoz? Úgyhogy maradt az openbox.
nagyon off:
Nemrégiben kellett feltelepítenem egy Win7-et. Azt hagyjuk figyelmen kívül, mennyi ideig tart egy rendszerfrissítés, de hogy anélkül is frissít, hogy engedélyeznéd, na az durva. És kikapcsolásnál csak pislog az ember, hogy fél órán keresztül nem lehet lelőni a gépet, mert neki frissítenivalója van. Szóval a linux nagyon elkényezteti az embert bizonyos téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest