Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFS kérdés.
Szeretnék egy NFS-t mountolni, azaz feltettem a szevert az asztali gépemre, beállítottam az exportokat a kliensen stock Ubi kernel van, ami tudja az nfs-t, de a kliens mountolás helyett azt mondja, hogy bad superblock, stb., stb.Exporthoz ezt írtam :
/nfsroot 192.168.2.*(rw,no_root_squash,async,insecure)
/nfsroot 192.168.1.*(rw,no_root_squash,async,insecure)...mi baja lehet? Hogyan tudom tesztelni, hogy a NFS jól működik a szerveren...?
@Lapa : Mit szeretnél tudni? Nekem van az Ubi mellett Win7
És Grub2. (Meg -30Gb hely a winyómból emiatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Autós topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És Grub2. (Meg -30Gb hely a winyómból emiatt