Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
igen, így remek. mondom, működött eddig is, csak a szerver gépen nem tudtam egyből azzal bejelentkezni. várnom kellett nagyjából 10 mp-et, csak utána kérte a pint, addig jelszavazni akart.
egyébként smart kártya for prez. a hálózati meghajtóktól a távoli asztalon át a truecryptig (meg persze a loginig) minden nagyon kényelmes vele.
persze azért relatíve egyszerű dolgom volt, mert nekem az sshfs és a tsvnc is ssh, szóval az ssh-hoz belőve minden arra épülő cucc automatikusan használja.
talán az egyetlen hiányzó részlet, hogy az ubuntu beépített home titkolása nem tudja használni, ezért lett a truecrypt a b terv. már könyörögtem itt-ott egy fde implementációért, és van is egy elvileg működő pakk, de gyak dokumentáció nélkül, szóval az nekem nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest