Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovaax
üzenetére
Ha olyan jó memóriád van, hogy megjegyzel 50 felhasználónév / jelszó párost, nem szóltam.
Másrészt, ha értelmesen akarsz hozzászólni, akkor legalább próbálj meg úgy kommunikálni, hogy az olyan hátrányos helyzetűek, mint én is, megértsék, mit akarsz mondani.Bocsánat, hogy nem érek fel szellemi nagyságodhoz és nem tudom követni a gondolatmenetedet. Azért köszönöm, hogy ilyen szépen elmagyaráztad eredeti mondandód értelmét, ez igazán kedves volt tőled. Szívemet melengeti jóindulatod és segítőkészséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- További aktív témák...
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest