- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett egy olyanom, hogy néha jó lenne egy-két tisztán wines gépet külső vinyóra bakupolnom. gépenként két partícióval.
az eddigi elképzelésem szerint ez úgy történne, hogy usb-s vinyón egy ubuntu (live?) meg egy nagy truecrypt partíció. ezt a vinyót gépbe bedug, erről bootol, desktopon ikon klikkol, win backup lefut, kikapcsol, kihúz, örül.
nem is bonyolítanám jobban, ez megfelelő lenne a célra. ami nem tiszta számomra, hogy hogyan tudom a teljes wint bakupolni. találtam egy ilyet, de kicsit egyszerűcske meg régi.
nem vagyok meggyőzve, hogy ntfs alatt minden milyen jó lesz, ha csak ide-oda másolok. az odáig világos és nem gond, hogy disasterkor win cd-vel először megpartícionálom a lemezt. még sose próbáltam, azért kérdezem mi a vélemény.
szimpatikus lenne a tar (pláne rsync) is, csak ott sem tudom mi kéne pontosan. lehet hogy ez nagyon láma kérdés (esetleg rossz os topikja is...), csak parázok tőle kicsit, hogy sima fájl szintű másolásnál gubanc lesz.
ntbackupot hanyagolnám, márcsak azért is mert az eredeti cd-k sehol, az meg kell a restoréhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest