- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #11498 üzenetére
Megoldottam. Leírom, hátha valakinek jól jön:
Megőszültem, de sikerült.
Annyit szenvedtem a hsoconnect-tel, meg hogy mért nincs /dev/ttyHS*, hogy már majdnem feladtam. Végül meglett a megoldás.
Comgt + wvdial. Ennyi. A /etc/wvdial.conf-ba pedig ezt kellett íratnom, illetve írnom:[Dialer Defaults]
Init1 = ATZ
Stupid Mode = off
Abort on No Dialtone = on
Modem = /dev/ttyUSB0
Check Def Route = on
Phone = *99#
Idle Seconds = 0
Abort on Busy = off
Modem Type = Analog Modem
Baud = 9600
Dial Command = ATM1L3DT
Dial Attempts = 1
Ask Password = off
Init = ATZ
ISDN = 0
Init3 = AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
Init2 = ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
Carrier Check = on
Auto Reconnect = on
APN = internet
Password = t-mobile
Username = t-mobileFelhasználónévre és jelszóra nincs szükség, de a wvdial megköveteli, ettől függetlenül működik. Kiír egy hibát, de továbblép és már megy is.
Sajnos az SMS-ekhez így nem férek hozzá, de legalább van net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest