- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Kis samba segítségre lenne szükségem (ubuntu 8.04 server).
Adott egy kis céges háló főként win 7/xp gépekkel amik (meglepően) gond nélkül dolgoznak...
Van egy linux-os gép (fedora 15) ami a gépen tárolt adatok miatt szükséges (ügyfeles/számlázó).
A megosztásokat szépen felcsatolja, nautilus-ból írhatóak is de ha (pl.
libre office-ból szeretnék menteni már I/O művelet hibát ír (gondolom jogosultság probléma). Terminálból indítva a LO-t semmit nem ír.
Ha ugyanezzel a felhasználóval bármelyik win-es gépen belépek semmi gond. És fordítva se jó: ha bármelyik másik felhasználóval (admin-al is) próbálok a linux-os gépről belépni, nem jó...Ezzel a linux - samba - linux kapcsolattal mindig bajom van...
Lehet teljes máshogy kapcsolódnak mint win - linux? Csak azt nem értem/tudom, hogyan 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
libre office-ból szeretnék menteni már I/O művelet hibát ír (gondolom jogosultság probléma). Terminálból indítva a LO-t semmit nem ír.
Lehet teljes máshogy kapcsolódnak mint win - linux? Csak azt nem értem/tudom, hogyan