- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Citroware #11023 üzenetére
Melyik a legjobb? Attól függ Te milyen vagy, mire kell, milyen a vas és mi a felhasználás célja, mennyire értesz hozzá, stb. Kollégámat már a GUI is zavarja
Mennyire kell, hogy Win-re hasonlítson?Komolyabban: Live ISO-kat letöltve telepítheted pendrive-ra, és ki tudod próbálni mindet.
Sokfélét kipróbáltam én is, még most is tettem egy próbát Kubuntuval, mert képeken nagyon szép... de én maradok a Gnome felületnél
Másrészt kezdőként érdemes olyant választani, ahol nagy magyar közösség van mögötte, mert ha vmi nyűg van, akkor gyorsan segítenek. Itt van egy lista, mehet a letöltés
Itt a latest release (utolsó kiadás) ne legyen 2010 előtti. A disztró wikijét elolvasva és a honlapokra ugorva már el tudod dönteni, hogy megér-e egy letöltést.
Amiket feltétlenül ajánlok kipróbálni (ha átlag desktop gép a cél): Ubuntu, Kubuntu, Fedora, OpenSuse. Ubuntunál ne zavarjon a sok variáns, az alap változatból bármelyik "legyártható" utólagos telepítéssel.
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest