- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minden gaz, akkor a GUI mixerem is az Alsamixer, szal azt tudom, hogy felvétel alatt végignyomkodtam, de semmi változás
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
A Capture pipákat is végigpróbáltam (felvétel közben azt is), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Mondjuk gyanús, hogy a mikrofonról vesz fel valamit (de akkor a Mic csúszkára változna a hangerő), és áthallásból van meg a TV hangja, de ezt csak pár nap múlva tudom kipróbálni, mert melóban leszekViszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).
A csatornaválasztás meg érdekes, nekem s 10.10 van, és semmi gáz nem volt vele soha. Az nekem is megy, hogy a TVtime-ból kilépés után, ha nem adok meg TV felvevéshez csatornát, akkor az jön be, amit a Tvtime-al néztem. Parancssorból vált csatornát a Mplayer?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest