Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
(elsok kozott szeretnek mindenkitol elnezest kerni a hanyaveti stilusomert,az ekezetek hianyaert es a rengeteg elgepelesert)
hirtelen felindulasbol inditom ezt a naplot, majd meglatjuk mennyire lesz hosszu eletu es ugy tervezem, hogy a prohardveren tapasztalhato altalam elitelendo jelensegeket gyujtom itt ossze, hogy egyresz kisrjam magam, masreszt talan tampontot adjak, hogy mikre figyeljunk forumozas kozben, mert gondolom ezek nem csak engem zavarnak
az elso dolog, amire nem kivanok tul sok betut vesztegtni, mert mar egy szemelyes vita kereteben megvitattam, de attol tartok a jelensegre vissza fogok meg terni, ez pedig az az tortenes, mikoris egy felhasznalot (tobbnyire ujoncot) a nep (tobbnyire nem ujoncok) elkezd szekalni, hogy mekkora egy noob is az illeto
a mai eset apropolya az volt, hogy a srac a d: meghalyto egy konyvtareabol linkelt be egy kepet es arrol kerdezte az altala valoszinuleg egeszen eddig becsben tartott forumozok tiszteletre melto velemenyet
hat jol beszopta
a topic vege az lett, hogy Bash bezarta, mert ott kotott ki a tisztelt tarsasag, hogy egyre masra engedtek el a poenokat az kis piros x-rol, meg az szamukra tul bonyolult abrarol, meg jottek a ''wow'' szeru hozzaszolasok, es a gratulaciok
a masik problemam, amivel mar kezd a mindenem tele lenni, az az, hogy sokan keptelenek olvasni
tegnap ugye bevezetesre kerult az uj rangletra
azota a phrangok topic ugy izzik, hogy nem is igaz (elott meg az offtopic izzott), mert amint valaki meglatja, hogy lefokoztak, a leheto legnagyobb ketsegbeesessel roha megtuni mi lett regi, dedelgetett rangjaval, s teszik et a nelkul, hogy akar 1-2 hozzaszolast is visszaolvasnanak
tudvan ezt jo elore vastagon kiemelve leirtam szepen mindent a rang topicba (onfenyezes rulzz), erre a kovetkezo 10 hozzaszolasban legalabb ketten kerdezik meg mi lett a rangjukkal, majd ma este miutan az egyikuknek elmagyaraztam, hogy miert is kellene visszaolvasnia, o belem kotott, hoyg az ilyen ''Tisztelt xy'' kezdetu hozzaszolasok nem hatjak meg - mellesleg azert igy kezdtem, mert nem akartam meg egy komoly vitaba belefolyni a nap folyaman
na mindegy, most megyek megnezem hova kuldott a srac, majd meg jovok, elsirom tobbi kinomat is
Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Kés topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Metal topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest