Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz BenHans #146048 üzenetére
ők magukat úgy állítják be és
ha figyelted a hozzászólásaimat, én is ellene vagyok/voltam
az FFP pedig egy vicc, ezt is írtam márviszont teljesen logikus a kezdeményezés a nagy klubok részéről, hogy egy elitligát alakítsanak ki, az USA minta bizonyítja ezt, csak itt Európában ezt mi nem látjuk működőképesnek (ha másképp akarom fogalmazni begyepesedett, maradi agyúak vagyunk és szeretjük a hagyományosan kialakult dolgokat), de ezek a vezetők teljesen másképp gondolkodnak, másképp látják a világot (is)
ez a pénz osztás tényleg fura és azt is írtam korábban, hogy akkor innentől a csóró kelet-európai csapatoknak is jusson több belőle, ne csak nagy csapatoknak, beleértve a Rómát is
ja és mennyivel jogosabb az, hogy a PL-ből 4 csapat juthat oda a húsosfazékhoz, a magyar csapatok közül meg 1, ha a szerencse is úgy akarja - ez is igazságtalan, de ez megint messzire vezet már
viszont most nyerni kell a Parma ellen, mert mivel nincs SL így marad a BL és hát a Juve átkerült a pénisz rossz oldalára
Resistencia eterna
-
addikt
Megnéztem énis tegnap ezt a videót. Szerintem Chris mondja meg a frankót 29:00-tól
"...Számomra a futball onnantól elveszítette a romantikus oldalát, hogy a klubok egy 15-20-30 évvel ezelőtt elkezdték beengedni a tőkéjükbe a legnagyobb külföldi befektetőket, mert onnantól a kontrollt is feladták, addig hizlalták magukat amíg ez lett a következménye. ... a tőke nem akar asztalhoz ülni, hanem megakarja teremteni a sajt szabályait.... "
Nagyon igaz szerintem.
Go Gunners!
-
addikt
" Ellenben most verseny nélkül önjelölt módon akart elitkedni és nagy lét húzni pár olyan csapat is, aki nemrég talált vissza a top4 közelébe."
Nem értem ezt az elitkedni dumát. Mitől lennének ők az elit? Új liga/kupa/faxtudja mi akart lenni. Mi van ha elindul és a kutya nem nézte volna őket?
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
Naivitás azt gondolni, hogy pont ezek költségvetési sapkát akarnak...
Csak egy még komolyabb tehetősség lett volna a cél, ami fixen az övék és nemhogy stagnálni nem akarnának, sőt még tovább fújni a lufit amit eddig is egy halvány lehelet választott el a kipukkadástól, ez covid nélkül is bekövetkezett volna ne legyenek illúzióink.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest