Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz bagyulajuve #146057 üzenetére
Biztos, hogy az amerikai példa a jó példa és azt kellene követni nálunk is? Bevétel szempontjából biztosan, gazdaságilag nagyon jól felépített ligák vannak ott (NBA, NHL, NFL, MLB) de ez szerintem az európai foci esetében nem jó irány. Ha ez a cél, akkor a csapatok költöztetése, elidegenülése már csak egy köpésnyire van, és ezt a fajta irányt nem lehet majd az európai szurkolók jelenlegi generációjának torkán letolni.
Az amcsiknál nagy kötődés nem figyelhető meg, vannak tradicionálisan nagy csapatok, akiknek betonbiztos a helyük a nagy szurkolói bázis és a színes történelmük miatt, de a legtöbb franchise igazából identitás nélküli, marketing termék.
Az amcsik az egyetemi NCAA csapatokhoz például sokkal jobban kötődnek, nem hiába, hogy az egyetemi focinál körülbelül csak az NFL ami népszerűbb, pedig amatőr státuszú sportolók játsszák. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni. -
BenHans
addikt
Én megértem azt, hogy mit szeretett volna ez a 12 csapat, azt is hogy miért, de nagyrészt másokat büntetnének a saját hibáik miatt is. Vannak elvi etikai kérdések amit nem az UEFA-nak van joga feltenni, hanem más kluboknak és ha lenne képviselője a futball szellemiségének akkor neki.
Talán itt De Zerbi szavai a legjobbak azzal hoznék példát, lehet hogy egy benzinkutas apukával és óvónő anyukával a háttérben egy kissrácnak nagyon nehéz az orvosiig eljutni és onnan még mindig óriási lépés nevet szerezni, praxist felépíteni, de legalább van lehetősége, legalább ha valamit erőn felül beletesznek. Ez így még mindig jobb, mintha azt mondják, hogy fiam, játszhatsz a többi tehetős fiúval, de te nem mehetsz tovább mert ott csak nekik van hely.
Sok dologban egyetértünk azt hiszem, én nem is akarom ezt tovább nyújtani.Szaniszló Csabi szerintem tökéletesen összefoglalta. Aki teheti nézze meg.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
viszont teljesen logikus a kezdeményezés a nagy klubok részéről, hogy egy elitligát alakítsanak ki, az USA minta bizonyítja ezt, csak itt Európában ezt mi nem látjuk működőképesnek
Hogyne látná, aki akarja. Ott az EuroLiga a legjobb példának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest