- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DopeBob #37314 üzenetére
utálom a cselzit, de azért az angol bajnokság sem kutya: 38 meccs a szezonban, plusz bl, 2 kupasorozat, stb... így szezon végén azért ők is elég ramatyul állnak, arról nem is beszélve, ami karácsony környékén megy náluk: 2-3 naponta bajnoki meccsek sorozatban... a fáradtságot ilyen szinten szerintem kár felhozni, mert minden csapatra ráférne már a nyári pihenő... (ami előtt lesz egy eb, amin a kiscsapatok majd hozhatják a meglepetéseket, mint a legutóbbi vb-n)
-
mephi666
nagyúr
válasz
MPowerPH #37193 üzenetére
pedig DE
...innentől akkor vagy hosszabbítás, vagy 2-vel kell a margitnak nyernie
jó meccs lesz ez... sok van még belőle és nem labdatologató impotens játék megy, hanem van minden: távoli próbák, gyors passzok, gólok... ami kell
#37199: 3-2-nél már a bayern menne tovább... idegenben lőtt gólok
-
mephi666
nagyúr
ehhez a bayern védelemhez 1 levél xanax ajánlott
11-es
-
mephi666
nagyúr
b@sszameg... azért a bayern se hagyja magát (bízok bennük nagyon
...nem komálom a margitot)
#37173: jaja, és látható hogy majdnem a lepattanó lett itt is a jó... próbálkozni kell folyamatosan
ui:
2:0... hogy az a deszkánb@szott...
-
mephi666
nagyúr
ez a marcsi mekkora egy bohóc
ui: na, pepe is kezdi... sok van még a meccsből
-
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w #34995 üzenetére
kapufák állása: 1-1
remélem ez pepe bevette ma rendesen a gyógyszerét és nem akarja überelni balotelli alakítását...
35000: akár az is benne lehet a pakliban... nem kedvencem a madrid, de inkább annak szurkolok, hogy legyen vagy 4 gól: mondjuk 3-1 v 2:2 v 1-3
legyen izgalmas meccs kevés durvulással meg még kevesebb színészkedéssel
-
-
mephi666
nagyúr
most nézem, mit művelt megint ez a banánzabáló majom balotelli
...az ilyeneket komolyan el kellene tiltani a pályák közeléből is... 1-2szer előfordulhat, hogy borul az ember agya és hülyeséget csinál a pályán, de nála ez már rég nem az első eset... ja, és az első nyújtott lábas állatkodására még csak lapot sem kapott?
megérdemli a shitty, hogy ezzel kb el is bukta a bajnoki címet... már "csak" az kellene, hogy az arsenal és a tottenham is valami csoda folytán beelőzze a további meccseken
-
mephi666
nagyúr
ez vótmá?
-
mephi666
nagyúr
basszameg, mi volt most?
carrol kapufa, kuyt meg mellé...
-
mephi666
nagyúr
norwich - chelsea: 0-0
torres most sem villant
mellélődözte... (egyébként a norwich kapusa jó formában volt, mert nagyon szépeket fogott)
-
mephi666
nagyúr
főleg emiatt szeretem az angol focit: nem megy az idő a sok színészkedéssel... komolyan képes vagyok bealudni spanyol meccseken, ha másról sem szólnak, csak a pattogásról meg a színészkedésről... angoloknál ha percekig áll valaki miatt a meccs, ott már valami nagyobb gond van
rooney-t bírom én is nagyon: az évek alatt azért komolyodott sokat fejben és ez a játékán is érződik... aki még nagyokat villog a manchesterben, az hernandez... szerintem sokra viheti még ő is
28795: na, de itt látható volt, hogy azonnal húzta is vissza a lábát...
amúgy bírtam őt is a 'poolban és sajnáltam a távozását
-
mephi666
nagyúr
Wayne Rooney a Twitteren üzent: „Pepe. Micsoda egy idióta.”
azért őt sem kellett félteni, de az öreg jól megnevelte
#28791: asszem igen, sajnálom is hogy nem a 'poolból ment "nyugdíjba", mert az egyik kedvenc hátvédem volt... nagyon ritka volt, hogy szabálytalanul szerelt... többször volt olyan, hogy jogtalanul fújtak ellene
kommentek között még alonso-t piszkálják: tény, hogy teljesen más stílusban játszott a 'poolnál... fene tudja, mi a tényleges oka
-
mephi666
nagyúr
válasz
homeless09 #28787 üzenetére
vele mi a gond?
vannak azért keményebb hátvédek, akik oda-odalépnek azért rendesen, de vigyáznak is a másik testi épségére és ennyire látványosan nem akarnak sérülést okozni... pl carragher, skrtel, ferdinand, hyypia, stb... lehetne találni az angol kluboknál több tucat védőt, akik szívbaj nélkül csúsznak a 16oson belül is (labdára!) ...de az ilyen elmebetegekre hogy nem figyel oda a klubja? vagy a bírók miért nem figyelnek rá kimondottan? ha 10perceket "játszana" és több meccsekre el lenne tiltva megállás nélkül, szerintem nem mernék pályára küldeni... mellesleg védőként is szerintem csapnivaló, mert nem sok tiszta szerelést láttam még tőle
-
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w #28783 üzenetére
szerintem igazolni kellene helyette egy le banner, vagy schilt kaliberű embert és ha már focit tőlük sem látnánk, látványosabb lerúgásokat igen
másik lehetőség: feltenni egy ilyen embert a madrid ellen a pályára és kiadni neki azt a feladatot, hogy az első percben rúgja le úgy, hogy felkelni se bírjon... hiába a piros: legalább a többi játékos testi épsége nem lenne veszélyeztetve (meg talán egy kis focit is lehetne látni)
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #28594 üzenetére
amikor seggreült?
...az tényleg vicces volt
lehet, hogy nem játszik rosszul (nem szeretem a chelsea-t, nem is nézem az átlag csapatok elleni meccseiket), de a 'poolban is befejezőember volt a szerepe és itt se azért adtak érte ennyit, hogy üljön a padon, vagy csak gólpasszokat adogasson... fontos az is, de azért pár meccsenként illene betalálnia
-
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w #28590 üzenetére
mielőtt elfelejtenénk
...én azért még megnéznék pár ilyen szép jelenetet tőle
mit röhöghetnek a 'poolnál, hogy eladták 50millióért, most pedig kritikán alul teljesít
#28592: főleg, hogy szépen megetette a kapust, erre elbénázza...
-
mephi666
nagyúr
közben meg a 'pool 0-0-t nyom a stoke-al
komolyan nem hiszem már el, hogy hazai pályán nem tudnak elrakni egy ilyen csapatot legalább 2-3 góllal... siralmas megint a teljesítmény... még talán jobb is, hogy nem láttam a meccset és stream-et sem találtam, mert üvöltöztem volna
ui: én sem nézem meg, mert szerintem üvöltöznék és szétcsapkodnám az asztalt... mellé meg a napi cigifogyasztásom is megduplázódna a meccs alatt
...nem hiszem el, hogy suarez hiánya így beteheti... nso-n a szöveges közvetítés kb 8 sorban kimerült, tehát tényleg valami lagymatag fos meccs lehetett
-
mephi666
nagyúr
hogy mondják másképp, hogy a távolban épp egy oroszlán vajúdik?
Lion ell messzi
remélem nem túl off itt
-
mephi666
nagyúr
ja, de szerintem akármit mondott: lényegtelen, ha csak 1 ember állításán alapul az egész... vagy akkor pl touré-t miért nem meszelik el egész évre a pár héttel ezelőtti állatkodása miatt?
ezt sem látta (hallotta) a bíró és azt sem... viszont arról van n+1 felvétel... össze lehet rugdosni a földön fekvő játékost meg lehet pofozgatni, az nem gáz? viszont ha valaki odamegy a bíróhoz, hogy "x.y. rasszista megjegyzést tett rám", akkor azonnal 8meccses eltiltás meg 40ezer fontos bünti?
fel van borulva az a k*rva mérleg az fa-nál
erre az esetre gondoltam ...az ilyen majmokat inkább állatkertben kellene mutogatni, nem pedig pályára engedni
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #27678 üzenetére
oké, de ennyi erővel minden kisebbségi játékos odamehetne a bíróhoz árulkodni és akkor elég sötét lenne pár hét alatt az angol bajnokság
bele lehetne tenni a csapattaktikába, hogy akkor a köv. meccsen melyik színesbőrű kit panaszoljon be, aztán az összes fehér játékos mehetne 8meccsre a kispadra... vicc ez az egész... rendesen átesnek a ló túloldalára
ui: 1 tanú (egyedül a sértett) szerintem nem tanú
ui2: pont pár hete ecseteltem valakinek, hogy azért szeretem az angol bajnokságot, mert a fociról szól... nem pedig a színészkedésről, mint a spanyol/olasz... de ezt vissza fogom vonni, ha átmegy ilyen irányba
focizni kell, nem pedig picsogni/árulkodni, hogy ki mit mondott...
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS #27671 üzenetére
szerintem igen, de fellebbezni biztos fognak az ítélet ellen... én azt tartom nevetségesnek, hogy szintén egy "kisebbségi" szólt be egy másiknak (már ha beszólt) ...mert, ha mondjuk egy 100%-ig fehér bőrű angol szidalmaz egyértelműen a bőrszíne miatt egy négert, akkor oké: legyen rasszizmus... de ha csak kicsúszik valami az ember száján és nem is rasszista indíttatás vezérli, ne büntessenek már így... mi is "c*gányoztuk" csomószor egymást viccesen (holott nem vagyunk azok... max nagyon távolról) és mégse vette senki magára és nem jelentettük fel sem egymást rasszizmus miatt
-
mephi666
nagyúr
ez komolyan vicc
főleg, hogy kb senki nem hallotta hogy mit is mondott suarez, tehát 1 ember állítására épül az egész vád... más meg nyíltan sz@rrá rúgja a másikat, a földön fekve belerúg, stb és SEMMIT nem kap... (pl az a köcsög touré nem is olyan rég) utólag sem
az ilyen ítéletekkel frankón elb@sszák a 'pool szezonját, ami így sem a legjobb... szerintem inkább a színészkedést, durvulásokat kellene utólag vizsgálgatni, amire konkrét bizonyíték is van...
a legnevetségesebb az egészben, hogy "egy uruguay-i rasszista kijelentést tett egy szenegálinak angliában(!!!)"
...mert ha angol lenne, akkor könnyebb lenne ráhúzni, de így nekem akkor is furcsa... csak nem mondhatta neki, hogy "fuck off white boy"
-
mephi666
nagyúr
na, csak begyötörte a bayern az elsőt... (innentől ki kell végezni a kékeket
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #24496 üzenetére
én is azt nézem... shity-t utálom, így a bajoroknak szurkolok: egyelőre 3esélyesnek látom, de bízok a németekben
2:0-t tippelek előre
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #24442 üzenetére
ez mondod?
akkor még biztos nem láttad ezt a fejest
-
mephi666
nagyúr
b@szki: mi szép gólt nem adtak meg?
montpellier-psg meccsen... komolyan videóbíró kellene... ez gyönyörű volt és befújták lesre
hogy sz@rna sünt mindegyik, aki elvette a gólt
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS #24248 üzenetére
na igen... mondjuk ebben 1:10 és 1:30 környékén is lőtt hasonlókat
meg mondjuk 1:45nél is becsapta a népet... érdemes végignézni... amit a végén "bekaratéz", az sem kutya... ahogy meg végigszlalomozott '98-ban az argentinok ellen a védők között beverte, az volt az egyik leggyönyörűbb: abban a pillanatban ismertem/kedveltem meg igazán (holott egyik kedvenc válogatottam az argentin)
ui: na igen, azt akartam még, hogy aki ilyeneket megcsinál(t), mint ő, arra nem mondanám, hogy véletlen "bemákolja"
...neki van stílusa a játékban és ezért a kedvencem a mai napig... egy életrajzi dvd-m is van tőle: világéletében nagyon gólerős volt... (kiskorában is sorban állította fel az országos rekordokat)
-
mephi666
nagyúr
amúgy sz@rok vagyunk tényleg, de legalább szép helyen
kb. olyan érzés, mint amikor valami vizsgán mákból átcsúsztam... kaptam a fikázást, de képen röhögtem mindenkit... most legalább van 1 hónapunk, amikor öröm ránézni a világranglistára
ui: belegondoltatok, hol lennénk, ha x-elünk a hollandokkal?
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #24230 üzenetére
hát szerintem szándékos volt, mert rengeteg ilyen "etetős, pimasz" gólt lőtt már
van néhány nagyon jó válogatás a góljairól és csomószor láthatóan tudatosan csinálta
ui: lassításból nekem az jön le, hogy villámgyorsan átvette a labdát és mindenkit elindított a másik irányba...
ui2: passz... amúgy a jobb az erősebb lába
mindenesetre nekem tetszett, hogy kihagyás után 2góllal jött vissza
-
mephi666
nagyúr
válasz
Boxer001 #24223 üzenetére
csak ilyen highlights-t találtam most, aminek megvan tükrözve a képe, de mindkét gól valami gyönyörű így is
az első inkább pimasz, a másodikat meg oda tette, ahova kell... nagyon nagy gólvágó
na, itt talán van normálisabb felvétel (megnézem újra... még párszor
)
-
mephi666
nagyúr
most olvasom, hogy owen 2gólt is kent
...erről beszélek: imádtam mindig nézni a játékát... nem szabad őt még leírni, csak ne lenne annyit sérült
-
mephi666
nagyúr
válasz
peterszky #24202 üzenetére
szerintem mehetnének kézen fogva valami standup comedy-t tartani és elvihetnék magukkal bohócnak dimáriát, krisztinát, kehidrát... verőembernek/favágónak pedig pepét
...de még lehetne tovább bővíteni a listát nyugodtan
...pl torres-en is jól mutatna egy bohóccipő
...azzal talán még be is rúgná azt az ordasnagy helyzetet
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
így visszagondolva: tegnap nem voltak egyszerű meccsek... kezdődött azzal, hogy a 'pool kapott 4 gólt és 9 emberrel fejezte be a meccset... (egyébként ritka gyenge volt az egész) aztán a manchester-chelsea már szép volt, de itt meg torres bénázása és rooney 11-ese cifrította a dolgokat... este meg ott volt a margit-meccs pattogással-lökdösődéssel-kiállítással (ez sem tetszett annyira, mert mindenről szólt, csak normális játékról nem)
-
mephi666
nagyúr
fogócska
ui: ez a meccs a délutáni manchester-chelsea-hez képest egy vicc... bohóckodás, lökdösődés megy ezerrel... ezért szeretem az angol focit... ott ritka az ilyen
-
mephi666
nagyúr
máriát is le kellene ültetni... hogy rühellem az ilyen archozkapkodó, színészkedő bohócokat
-
mephi666
nagyúr
gyönyörűen felrakta a sarokba
-
mephi666
nagyúr
berbatov
#24092: ezért nem szerettem őt se soha, mert képes ekkorákat bénázni... felépülhetne owen és ő megmutatná, hogy az ilyen helyzeteket hogy kell beverni sorban
-
mephi666
nagyúr
válasz
vikvuk #23202 üzenetére
a finnekre céloztam egyébként, hogy hiába kaptak ki: bármi lehet... ki a tököm gondolta, hogy a manchester is majd 8-at lő az arsenal-nak múlt vasárnap
...ilyen a foci... a svédek bukhatnak még pontot a hollandokon kívül mások ellen is
...nem olyan jók ők, mint ahogy felmagasztalták őket tegnap...
-
mephi666
nagyúr
válasz
VinoRosso #23197 üzenetére
a hollandok is hogy lealáztak minket itthon... kint pedig azért helyt álltunk
bármi lehet, csak azért mondom... nem szabad semmiből kiindulni... ez a svéd banda gyenge... hiába mondták meccs előtt az elemzők, hogy jobb, mint a 2évvel ezelőtti: egy nagy büdös lóf@szt
-
mephi666
nagyúr
válasz
VinoRosso #23195 üzenetére
amúgy én arra sem vennék mérget, hogy a finnek nem szereznek pontot a svédek ellen... a magyar-finn meccs ennél a tegnapinál klasszisokkal jobb volt... ahhoz a meccshez képest ez a tegnapi egy béna megyei meccsnek tűnt...
ilyen bakikkal könnyen bukhatnak a svédek a finnek ellen is (és akár mi is bukhattunk volna a tegnapi játékkal)
...és most nem fikázó vagyok, csak reálisan nézem a dolgokat, mert sz@rok voltunk... de a svédek is ugyanúgy... (nem is értem, hogy meccs előtt a kommentátorok miért magasztalták őket
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #23153 üzenetére
na, erre gondoltam én is és céloztam rá az előző kommentemben... nem tudunk bánni a labdával csomó helyzetben és úgy is szoktam érezni, hogy csak céltalanul megyünk előre: "majd lesz valami" ...más válogatottaknál látom az egészben a tudatosságot: ahogy széthúzzák a védelmet, kipasszolgatják és "hopp valaki beugrik" ...de nálunk tényleg, amit írsz: "be 3 ember közé és majd lesz valami"
...pedig ilyenkor általában az lesz, hogy lelopják az ember lábáról a labdát, hogy csak pislog egy percig
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #23148 üzenetére
nem olvasom vissza a tegnap óta született kb 200 kommentet, de olyanokat hibáztunk mi is tegnap folyamatosan, amiért megye2-ben kiröhögik a szerencsétlen parasztot a pályán
örülök a végeredménynek egyébként, mert egyértelműen magunknak szurkoltam, de a meccs képe elég keserédes volt
baromi boldog lennék, ha egyszer kijutnánk végre megint valami világversenyre, de ezzel a játékkal ez teljesen esélytelen...
#23146-ba most beleolvastam: úristen
mi folyik itt gyöngyösön?
#23152: nem is azt mondom, hanem hogy csomószor helyzetbe kerülhettünk volna, ha sikerül átvenni a labdát... máskor meg mákunk volt, amikor szarrá hullott a védelmünk és az ellenfél sem használta ki a helyzetet... a 11-esről nem is beszélve: azt csak elb@szni lehet (ahogy tettük tegnap) ...és primitív hibáink vannak főleg...
részben mák volt ez a tegnapi győzelem, másik oldalról meg megérdemeltük, hogy egyszer nekünk is "legyen mákunk"... de hosszú távon erre nem lehet építeni...
...az első gólunk viszont szép volt: úgy adogatták a labdát, ahogy meg van írva és szép volt a kapus fölött átemelés is
...ebben tényleg nem láttam hibát, viszont emellett rengeteg sokkalta primitívebbet
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #22935 üzenetére
látod... 3-1-et tippeltem komolytalanul, de titkon bíztam
vagy fb-n tippeltem?
-
mephi666
nagyúr
válasz
ClayMore #22866 üzenetére
11-esnél én általában balra dőltem és belsővel betettem a jobb alsó sarokba... kapust meg lehetett vele etetni párszor... egyébként meg: nem szabad megtorpanni, neki kell menni, rendesen a labda mellé lépni (próbáld ki: labda mellé lépsz, az istennek nem fogod tudni fölé rúgni, vagy felső kapufára) és úgy valamelyik szélre kitenni... vagy középre... ami épp eszedbe jut
-
mephi666
nagyúr
a bírónak bizony a k*rva anyját
-
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w #22829 üzenetére
hát jah... itt nincs színészkedés és adnak rendesen egymás arcába...
...hozzá tartozik a játékhoz az egész
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #22815 üzenetére
blatter titokban erre veri biztos ma este is a brét
...én meg majd a falat ököllel, ha siralmasan fogunk játszani
ui: lehet, hogy a feleségét is csak úgy tudja megrántani, ha közben az megy, ahogy ibra az utolsó utáni percben beszerencsétlenkedi azt a nyamvadt gólt, amit semennyi piával nem tudok kitörölni a fejemből
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #22806 üzenetére
na ja: én is szeretném, de közben félek attól, hogy beleszaladunk egy csúnya vereségbe... nem mondom: örülnék, ha nem arról szólna az este, hogy csak kínomban döntöm magamba a sört, mert tiszta fejjel nézni sem bírom a szenvedést
(amit azért láttunk már párszor)
-
mephi666
nagyúr
kezdek kicsit félni, mert "hiába nincs vesztenivalónk", azért nem kellene belefutni egy olyanba, amit itthon műveltünk a hollandok ellen... bízok benne, hogy azért kitesz magáért a csapat és meccs után nem csak a matematikai esély marad megint
pár sör már a hűtőben vár, jöhetne az este
-
mephi666
nagyúr
ja értem, nem érzem, hogy kizáró ok lenne... (manchesterben is van amúgy pár kedvenc játékosom) egyébként egyértelműen a liverpoolnak szurkolok, de ha jó meccset látok, akkor a góloknak
abból meg most nincs hiány
itt a nyócadik... ez derék... wenger pislog, mint hal a szatyorban
banyek, majdnem 9... az már csúfos lett volna
-
mephi666
nagyúr
wenger már szerintem sutyiba elcsemegézett 1 levél xanax-ot
#22593: ezt most nem értem
#22595: beleférhet 10percbe
-
mephi666
nagyúr
6:1
megmondtam... (pak, frissen, üdén)
ui: owen nincs kispadon? beállhatna 1-2 gólra
ui2: lehet, hogy mindjárt háromszor adják vissza a másodikat, mint ludas matyi?
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
basszameg: 3:1 :S
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #19968 üzenetére
hát nem tudom... szerintem most nem az igazi: digisport-on néztem elég sok angol bajnokit és ahhoz képest elég gyenge az m1 képe is...
-
mephi666
nagyúr
válasz
fatal` #19960 üzenetére
én is eddig sport1-et néztem, most 1 pillanatra átkapcsoltam, de ez nem hd most az m1-en
habár jobb is, mert ilyen szar teljesítményhez hasonló képminőség illik
az egész csapat ilyen megye2-3 szinten van... amíg a svédek lőttek 5-öt a finneknek, mi töketlenkedünk 2 góllal egy ilyen csapat ellen... gera és torghelle kellene ebbe a csapatba
-
mephi666
nagyúr
válasz
fatal` #18010 üzenetére
jah, egy chelsea-manchester meccsnél meg van, hogy együtt fotózkodnak a drukkerek... pedig anglia épp híres a balhés drukkereiről...
itthon szerintem előbb hullanak cigánygyerekek az égből, minthogy mosolygós fradi-ute drukkereket közös képen lássak (rendőrségi fotózkodást ne vegyük figyelembe)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #17962 üzenetére
szerintem hozható a maradék 4 meccs: 2 tényleg könnyű, de a hazai svéd+finn meccset hoznunk kell aztán mindenképp... és bízni benne, hogy a svéd-holland meccs eredménye nekünk kedvez (hollandok szvsz. nem fognak meccset "adni" senkinek, főleg hogy papíron a svédek erősebbek és szerintem szívesebben kapnának minket az eb-n, nem pedig a svédeket) a svéd-finn meccseken is bukni fognak pontot, erre már most mernék fogadni... a 2 meccsből szerintem minimum az egyik döntetlen lesz
...csak az kell, hogy a tegnapi meccs után ne bízzuk el magunkat, mert ez a vesztünkhöz vezethet... az egy dolog, hogy a tegnapi játékkal szerintem is elraktuk volna a svédeket, de a helyén kell kezelni... a svédek ellen egy új meccs lesz és ott is helyt kell állni
-
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w #17959 üzenetére
na igen... ezt a játékot kellene erőltetni... talán jobb is, hogy nem tudtunk pontot szerezni, mert így nem szalad el a ló a csapattal
ez is szerintem elég motiváló, hogy nem törölték fel velünk a pályát, hanem mi is beleszóltunk rendesen a végeredménybe... látni lehet, hogy ki tudjuk azért használni a helyzeteket, viszont a védelmünk még mindig csapnivaló... (kapushiba+védelmi hibák miatt kaptunk megint vagy 4 gólt)
bízok benne, hogy hozni fogjuk a következő meccseket... ilyen játékkal san marino-t simán megtömnék vagy 8-al... a svédek ellen lesz igazán kemény meccs még
most már erre kell összpontosítani, hogy ott egy 3:1-et hozzunk össze...
ui: egyébként évek óta nem láttam ilyen színvonalas magyar meccset... nem a labdatologató impotens játék ment, hanem becsülettel hajtottak a pályán... erről beszéltem: lehet így is kikapni, ami után nem lehajtott fejjel, megszégyenülve vonul le a csapat
-
mephi666
nagyúr
válasz
vikvuk #17786 üzenetére
ez csak ilyen saccolás volt... szerintem nagyjából reális, de félek, hogy a svédeknek kijön a lépés, mi pedig betlizünk valami (papíron sokkal) gyengébb csapat ellen is
...de ha összekapjuk magunkat és azokra a meccsekre gyúrunk, amiket elvileg nyernünk kell, akkor meglehet a 2. hely... de akkor meg még ott a pótselejtező... na, az sem egy leányálom... ott is el lehet bukni
ui: na, most néztem, hogy nem is erre a kommentemre írtál
...szép lenne, ha vezetnénk... kicsi rá az esély... de azért gólt illene lőnünk... egy küzdelmes, hajtós 6:2-nek is jobban örülnék, mint egy lagymatag 1:0-nak
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #17783 üzenetére
próbálok a realitás talaján maradva picit számolgatni a csoportban:
hollandok: 5 lejátszott meccs, 15pont... 5 meccs vissza, mindent hoznak, csoportelsők: 30pont (bízok benne, hogy svédország/moldova ellen nem veszítenek pontot)
magyarok: 5 lejátszott meccs, 9 pont... 5 meccs hátra... ebből a hollandok ellen szinte biztos a 0, de szerintem lesz itt még egy 0-zás és egy döntetlen... 16pont a vége
svédek: 3 lejátszott, 2 győzelem, 6 pont... 7 meccs hátra... hollandok ellen buknak megint, moldova, finnország és mi is meglephetjük őket... szerintem a 7 meccsből reális, ha 3-at elbuknak, de x(-ek) is lehet(nek) még itt...
15-18pont környékére saccolom őket...
moldova: 4 lejátszott, 2 győzelem, 6 pont... 6 meccs hátra... svédek, finnek, hollandok is még ott vannak nekik (rajtunk kívül), szerintem 3-4 meccset is bebukhatnak... 12pont környékére tenném őket...
finnek: 4 lejátszott, 1 győzelem, 3 pont... 6 meccs hátra, közöttük megint nagy csapatok... saccra olyan 10pont környékére mondanám őket...
nem reménytelen a helyzetünk, de részünkről az kell, hogy svédekkel minimum x-eljünk, többieket meg verni kellene... a szerencse akkor állhat mellénk, ha a mai svédország-moldova x-re jön ki és esetleg san marino/finnország véletlenül be tudna még x-elni valamelyikükkel... eddig nem volt még döntetlen a csoportunkban és kedvezne nekünk, ha valamelyik "riválisunk"-nak becsüszna pár döntetlen...
túl kell lépni az esetleges újabb holland zakón, a kötelező meccseket hozni kell és emellé egy adag szerencse is elfér, hogy a többi eredmény kedvezzen nekünk
#17784: na, de párszor valahogy elbotladoztunk a 16-osukig is... ha viszont félpályás meccs lesz, akkor még többet lehet a kapunk előtt a labda és még többször próbálnak gólt szerezni... védelmi hibákból meg dunát lehetne már nálunk rekeszteni, így nem hinném, hogy nehéz dolguk lesz... kellene ide 1 tucat skrtel/carragher/hyypia kaliberű védő
-
mephi666
nagyúr
na, este meccs... "átköltözök" ide a véleményemmel, mert ez az aktív topik... félek, hogy ha nekiállunk védekezni és beülünk a kapu elé, akkor ezzel a mozdulattal teljesen magunkra húzzuk a hollandokat, akik nem 4-szer fognak betalálni, hanem akár 6-8-szor is... pénteken legalább nem a mi kapunk előtt játszódott az egész meccs és így nem tudtak annyi támadást végigvinni... majd meglátom, mi lesz este... ha az első félidő végén 3:0 lesz és semmit nem produkálunk, akkor szerintem lekapcsolom... ha viszont lesz már valami "játék", akkor végignézem...
-
mephi666
nagyúr
én szeretek azért bizakodni... most is ezt tettem... van egy kedvenc mondásom is: "ha játszol, veszíthetsz... ha feladod, vesztettél"
soha nem szabad vesztesként a pályára lépni... akárki is az ellenfél... saját példa: teniszeztem anno és volt egy háziversenyünk... volt egy srác, akit soha nem bírtam megverni, viszont a háziversenyünkön összekerültem vele a döntőben... egyszerűen félretettem mindent a fejemben és ott elég szépen elpakoltam... nem gondoltam arra, hogy eddig mindig ő volt a jobb... csak játszottam és nyertem is
a svájciak vajon hogy léptek pályára a spanyolok ellen? úgy, hogy a spanyolok a jobbak és ki fognak kapni 3-4 góllal?
ui: a meccs nagy része a fejekben dől el... kell állóképesség, technika, de fejben is rendben kell lenni teljesen, mert különben a többi tényező háttérbe szorul...
-
mephi666
nagyúr
hát ez ennyit ért... meg bónuszba egy langyos fingot
utolsó percekben a hollandok kicsit magukra engedtek minket és történt is valami a pályán, de semmi több... az hiányzott a meccsből, amit legjobban vártam: a küzdés... ilyen játékkal kb. csak a kisebb csapatok ellen lesz esélyünk...
ui: kellett volna ide a sanyi... koman is a jobb szélen alig csinált valamit... amilyen jó volt az utánpótlás-válogatottban, annyira keveset szerepelt itt
király meg nekem alapból nem volt soha kedvencem, de most sem mutatott semmit 1védést leszámítva... szerintem az első gól az övé volt... miért nem gulácsi véd mondjuk? fiatal és lehetne rá építeni akár 15-20 évre is, ha beválik...
#17680: ez már az első félidőben eldőlt...
szívesen megtettem volna amúgy... megért volna ennyit... (jó ez a valentinus sör... vagy 3-4éve ittam ilyet utoljára)
-
mephi666
nagyúr
válasz
fatal` #17666 üzenetére
én is ezt figyeltem, hogy mi a fenét keres ott?
a védelmünk egy kalap sz@r, pár momentum volt, amit öröm volt nézni, de ennyi
kapushiba, védelmi hibák vannak dögivel... az aranycsapat idejében is bitangsz@r volt a védelmünk, de akkoriban legalább több gólt tudtunk lőni, mint amit kaptunk... most meg öröm lesz, ha a becsületgól meglesz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest