Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Most akkor a labdarúgást mint sportot szeretjük vagy valami egészen mást? Mert szerintem az, aki így ledegradál egy (ilyen) futballmeccset azért, mert nincsen konkrét tétje, az egész máshogyan viszonyul ehhez a játékhoz, mint például én. Már hogy a francba' ne lenne "értéke" egy ilyen csapatok által játszott mérkőzésnek egy fociszerető szemében?
-
baluka26
veterán
Bocs, nem jött át, fáradt vagyok
Egészségedre, ha élvezted jól döntöttél. Én is szívem szerint Mass Effecteztem volna a meccs helyett, de minden meccset megnézek VB-n, EB-n 2002 óta, és ezt nem szakíthatom meg
Egyébként, a gólra mintha én is azt mondtam volna, hogy szép volt
dara: Nekem most ez a hiperszuper fűző nélküli csodám van, és a Messi-s bőr F50i-nél minden szempontból jobb, pedig az a cipő is tényleg király
-
baluka26
veterán
Nevetségessé teszed magad azzal, hogy egy BL döntőt összehasonlítasz egy ilyen barátságos szarral.
Egy megye 3-as meccsnek is nagyobb a sportértéke ezeknél nálam. Ez nyilván vonatkozik az EB előtti összes európai barátságos meccsre.
dara: Soha nem volt Puma cipőm, nem tudom miért védeném
Mostanában a Lotto csukáit sikerült megkedvelnem -
darál0w
Jómunkásember
-
7600 GS
addikt
Most hol irtam én Xaviról és Iniestáról? Mi köze ennek a Barcelonahoz? Hol emlitettem én ezeket a hozzászólásomban? Majd ha ezekre válaszolsz, akkor esetleg folytathatjuk érdemben az eszmecserét.
K*rvára nem savanyú semmi, mert kb. hidegen hagy ez a meccs, inkább jobban érdekel perpill az EB. No meg ugye én sem a mostani brazil válogatottat szerettem meg, de ez már egy másik történet. Rúgott 3 szép gólt, oké. De körbenyálazni nem fogom már ne is haragudj, azt megteszik az ilyen hegyi iván félék. És akkor ilyet leirnak hogy Ronaldo csillagát beárnyékolja Messi-é... akkor már tényleg csak röhögök, mást nem tudok. Aki ebben a kis álomvilágban él, az tegye, mert onnan úgy sem lehet felrázni. Neked Messi a valaha volt legjobb player, nekem Ronaldo, Zidane, és Raúl. Ennyire egyszerű a képlet.
-
Integra
titán
hubazeg, ez kín keserves szenvedés volt, már a hajunk téptük....
szerencsére meglett -
Ijk
nagyúr
válasz
7600 GS #41379 üzenetére
Tudom a "madridi delegáció". Egyébként rajtatok kívül ezzel senki nem foglalkozik, Messi klubja is csak akkor kerül szóba amikor lehet egy gyenge játéka után fikázni, hogy nincs mögötte Xavi és Iniesta. Hihetetlen.
Áhh, de nem is értem minek foglalkozom ilyen hülyeségekkel, lő 3 gólt, ebből az utolsó egészen mesteri és én marha leállok vitatkozni olyanokkal, akiknek savanyú a szőlő. -
7600 GS
addikt
Hát igen, tényleg szegény Lionel tök fogalmatlan focistákkal van körbevéve...
Nézzünk már rá egy kicsit az argentin keretre. Talán a kapus az, amin igazán gyengék, de mondjuk a védelem is lehetne erősebb, középpálya+csatársor rendben van. Esküszöm sirhatnékom van, amikor olyanokkal hasonlitják össze, mint Ronaldo (El Fenomeno a gyengébbek kedvéért) vagy mondjuk Zidane.
Meg azért ez csak egy bari meccs volt.
De mondjuk ugy látszik, hogy a selejtezőkön is jól szerepelnek az argentinok, mert mind a 4 támadójuk gólt szerzett Ecuador ellen. Bár én valahogy nem tudok őszintén örülni a sikerüknek, sosem voltak szimpatikusok számomra (annak ellenére sem, hogy a mostani sikereikből jócskán kiveszik a részüket a Madrid játékosok).
Hogyha Dél-Amerika, akkor számomra csak is Brazilia jöhet szóba.
De pozitivum, hogy láttunk egy jó és fordulatos meccset.
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz
ronson #41376 üzenetére
Nézd, ezt a valaha élt legjobb, minden idők, jelenkor legjobb... hatásvadász szövegeket helyén kell tudni kezelni. Messi akinél eddig nem bizonyított, annál ezután sem fog.
Mindenkinek meg van a joga hogy kit tart a legjobbnak.Ma 3-at rúgott, Svájc ellen is 3-at, Barca meccsen is rengetegszer rúgott még mesterhármast is Xavi és Iniesta nélkül, sőt gólpasszokban is elég jól áll. De én nem foglak győzködni.
Egyébként ez a Xavi és Iniesta nélkül lemez már jópár hónapja lejárt. -
ronson
őstag
Eddig még csak a valaha volt legjobb középpálya előtt bizonyított, akik válogatott szinten is bizonyítottak. Nincs összehasonlítási alap az a baj. Én ilyen alapon nem fogok senkit tisztelni, pláne hogy sokan azt, mondják, hogy a valaha élt legjobb focista.
Majd ha egyszer látom, hogy Xavi és Iniesta nélkül is xarja a gólokat akkor ok. -
Ijk
nagyúr
válasz
ronson #41373 üzenetére
Nem tudom nézted-e a mai meccset, de Argentína soha nem lesz VB ilyen védelemmel. Messi 5 gólt is rúghat, ha egy erős csapattól 6-ot kapnak. Orrnehéz a válogatott és gyakran a klasszis játékosok is gyengén produkálnak, igaz a többi válogatottban is.
Az a 3. Messi gól, szép volt.
-
Ijk
nagyúr
Na a ma este is jó lett, Messi mesterhármas.
-
ronson
őstag
Holnap az olaszok szerintem Balo nélkül is nyernek. Neki megy a banán.
-
ronson
őstag
Portugália kipipálva.
-
MPowerPH
félisten
Hát, ezt a meccset megköszönhetjük a szerencsének. De ez nem lesz elég a továbbiakban, siralmasan játszanak. Ennél csak a hollandok voltak rosszabbak eddig.
De meg van a 3 pont, ez a lényeg.
-
Motion_Blur
félisten
Miket hagynak ki a portugálok!!!!
-
ronson
őstag
válasz
baluka26 #41350 üzenetére
Egész iható, minket ezzel mérgeznek a stadionban is.
Évekig csak a Hoegaarden-t ittam, míg a Borsodi Sörgyárban dolgoztam.
Nem szeretem már az erős testes söröket.
Az is pont olyan mint a többi magyar "átlag" kukorica darás sör.(Borsodi, Arany Ászok, Soproni), bár ízre szerintem a legjobb ezek közül.
-
Ricardo
titán
Ez bizony szép volt.
-
ronson
őstag
a sörömben lévő buborékok állása szerint a következő 10 percben esedékes a német gól
-
darál0w
Jómunkásember
láttátok a fikaevőt?
-
7600 GS
addikt
Pepinho mi kapufát vert te jó ég.
Jól játszik egyébként.
Viszont Öziltől meg CR-től is szeretnék villanásokat látni, mert egyik csapat sem játszik jól, a szélen nagyon könnyen zavarba hozhatóak. Hollandiának meg gratulálok, jól esett ilyenre hazajönni osztálykirándulásból!
-
Tibiajax
nagyúr
kegyetlen jo a brazil-argentin meccs
egyik percben Neymar sprintel egy ziccert, másik percben meg Messi. utobbi be is rugta -
MPowerPH
félisten
Én már most kezdek ideges lenni.
-
pohár
félisten
miért nem ment be, áááááááá
-
Ricardo
titán
válasz
ronson #41332 üzenetére
"Az ember a cselekedeteitől lesz hazafi, nem attól, hogy elénekli a himnuszt."
Egyetértek. Az is egy cselekedet ha elénekli. Ez igazából még csak nem is hazafiság kérdése. Kiáll egy országot képviselve. Nem hiszem hogy nagy elvárás lenne. Bohócok meg nem ettől lesznek, az ettől teljesen független.
Ha egy cég nevében állsz ki, ott is illik a jelmondatot tudni.
Nem egy pörgős találkozó.
-
ronson
őstag
válasz
Ricardo #41330 üzenetére
Lehet te se énekelnéd válogatott meccsen a himnuszt, ha nem innál meg előtte kellő mennyiségű sört.
Inkább lenne a mi válogatottunkban 11 olyan játékos aki nem énekli a himnuszt, mintsem 11 ilyen bohóc.
Az ember a cselekedeteitől lesz hazafi, nem attól, hogy elénekli a himnuszt.
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #41326 üzenetére
A magyar streamre gondoltam.
(#41313) ronson: Egyikre sem kell kiírni, nem a focit pénzelik a németek.
A németek mindig ott vannak, kár, hogy ebben a mostani német válogatban alig van német
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #41326 üzenetére
azt nem tudom, de a szögletet alig tudták tőlük elvégezni, mert dobáloztak.
#41325) ronson félre ne értsd...nincs bajom velük. és magasrol leszarom miota "németek"...nekem sosem lesznek azok.
-
ronson
őstag
C Ronaldo a fodrászát madridban hagyta.
-
ronson
őstag
válasz
darál0w #41318 üzenetére
Hagyjuk már ezt az ősnémetezést, mert bunkóságra vall. Ha jól tudom jelenleg, honosított focista nincs is a német keretben, csak olyan akik már gyerek korukban oda telepedtek, de talán csak Klose és Poldi az. Klose mikor ácsként dolgozott már akkor német állampolgár volt, mert azon kevés világklassziksok egyike, aki még dolgozott a "civil életben".
Egy olyan országban amelynek gazdasága, plusz 1 millió bevándorlót szív fel évente, ott nem lehet mit csinálni. -
bagyulajuve
addikt
de idegesítő beszéde van ennek a riporternek
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #41319 üzenetére
Nézd streamen, ott tökéletes és az is HD
-
darál0w
Jómunkásember
szépen bemutatkoznak a német drukkerek.
-
pohár
félisten
válasz
darál0w #41318 üzenetére
az izgalomtól nem nyílt ki a szájuk
felbontottam az utolsó üveg Guldenemet, mehet a meccs
-
venember83
nagyúr
Eddig hang nem volt, most meg Özil arcának megmerevedését nézhetem HD-ben. Nagyszerű.
-
darál0w
Jómunkásember
akkor most kikapnak a németek is.
HAJRÁ PORTUGÁLIA!
az "ősnémetek" nem tudják a himnuszukat?
-
baluka26
veterán
Tibi, Integra, látjátok, ez van, ha egy csapatnak szurkolunk
-
ronson
őstag
-
ronson
őstag
válasz
fatal` #41312 üzenetére
Hát a spanyolok is nagy lúzerek általában. Csak a korszak alkotó barcának köszönheti a sikereit, ahol talán a valaha volt legjobb foci csapat érett össze és adva a válogatott gerincét.
Igyekezzenek, mert ha ez a generáció kifut, utána biztos vagyok benne, hogy többet életemben nem látok spanyol válogatottat nagy tornát nyerni. (Bár ezt nem bánom.)
Hosszú távon a statisztika hozza magát. Nem véletlen, hogy a brazilok és a németek átlagban kiemelkedőek.
Ja, ma a spanyolok is mentőcsomagot kértek az EU-tól, úgyhogy a görög után a spanyolok mezére is fel kell kerülni a Germany feliratnak, mint szponzor.
-
MPowerPH
félisten
Én már elkezdtem tojni, nehogy este is meglepetés érjen.
-
Tomics
addikt
innen szép nyerni
nagyon jó kis csoport lett ez így
-
pohár
félisten
ennyi
-
darál0w
Jómunkásember
ejjj....ez tényleg kéz volt.
lefőtt a kávé
-
Tibiajax
nagyúr
hát asszem ez ennyi volt.
van der vaart rettenetesen gyenge
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest