Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
válasz
7600 GS #49836 üzenetére
Ha már első gól akkor abban Hummels jobban benne volt mint Dani,1 életre megtanulta,hogyan kell viselkedni abban a szituációban,Cassano úgy megforgatta,hogy az csuda
A másodikról viszont Neuer azt mondta,hogy nem így akarta,csak megcsúszott ,lassított felvételen ez jól látszik(persze ez nem számít semmit)
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #49796 üzenetére
Szerintem hamar elzavarták, akkor hozta fel a fiatalokat és kezdett kialakulni a csapat. Rehhagelnek is négy év kellett, hogy sikert érjen el a görögökkel. Na mindegy, én nem igazán bízok a magyarországi szakmából érkező, NB1 szintjén nevelkedő sokat látott szakemberekben.
Ps Vita: Nem kell elszállni, ez nyilván nem fog bekövetkezni, és nem is kell Magyarországnak Guardiola és persze a katalánnak sem egy ilyen pozíció, mert nem lenne értelme egyik fél számára sem. Azonban azt nem értem, miért kell mindig ugyanabban az állott vizű pocsolyában halászni.
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #49659 üzenetére
Ez akkor talán igaz lenne, ha megmaradt volna Ibrahimovic és Silva. De így kell pótolni őket, kellenek a középpálya szélére játékosok, kell egy játékmester Boateng mellé (Kaka mondjuk olcsón megszerezhető), valamint Pazzini mellé kellene csatár, aki gólokat lő és nem sérül le, mert ugye van Robinho, de ő nem igazán szállít gólokat, meg van Pato, de ő meg nem igazán csinál semmi érdemlegeset a pályán hála a folyamatos sérüléseinek.
Ja, kimaradt, hogy középső védőnek se Yepest kellene játszatni, illetve Mexés sem éppen a legmegbízhatóbb játékos.
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #49647 üzenetére
Nincsen nekem semmi bajom Abidallal, örülök annak, hogy meggyógyult, és folytatja a pályafutását, vele jobb csapat a Barca és a francia válogatott is, ami a focinak alapvetően jó. Csak ez az alaptalan és buta bálványimádás és istenítés csípi a szemem.
A gólörömöt nem láttam, nem is tudom, miről írsz, annyira nem érdeklődök se a spanyol bajnokság se az említett francia játékos iránt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #49571 üzenetére
igen, őrá gondoltam. nem is casillasra..
a multkor is csodálatosan hozta a suttyó formát, tegnap este ugyanugy
két dolgot rühellek a futballvilágban a gólörömöknél, az egyik a kibaszott ujjszopás, a másik amit cé csinált. leülteti a publikomot?.. hagyjuk már. szarházi kis majom. mikor látsz ilyet messitől, a többi katalántol, de menjunk madridba vissza, raultol, vagy anno ronaldinho-tol is, akit megtapsolt a bernabeu közönsége.. ezt a kis senkiházit nem fogják soha megtapsolni, többek közt amiatt sem, amit mutatott tegnap a szaros góljai után
jó focista, kiemelkedő focista, de akkor is csak egy buta kirakat gyerek.
elegancia, kulturáltság teljes hiánya.. dehát elég a fejére nézni -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
7600 GS #49350 üzenetére
"A katalánok az El Clásicót is felhasználják függetlenségük érdekében"
sok kín, vér és szenvedés volt már a történelemben a nagy nacionalista hőzöngések miatt.
persze, mindent meg lehet magyarázni, meg gazdasági számokkal altámámasztani.(a foci szerető világ nagy részét q*-ra nem érdekli a helyi vernyákolkásuk. nem ezért fizetnek a tv társaságok, és rajtuk keresztül mi is.)
de akkor legalább már murinnyótól kérjenek útlevet, vagy valami....
a tököm kivan a tv-kkel.
tudom, unalmas, többször rinyáltam már, de akkor is:
nézem a színes rtv-ben a sp1 műsorát. (tudom, ott a net, de én fosás közben, rituálisan szeretem bekarikázgatni a napi nézendőket..)
sp1 tv. 18:00-20:30 kosárlabda. az újság a kapott anyagból, előre dolgozik. a sp1-nél 3 hete nem tudták még, hogy elclassico lesz? vagy áttették az kezdési időpontot? -
Sztbeni
őstag
válasz
7600 GS #49345 üzenetére
csak általában a klubok egy legendájkról szoktak elnevezni dolgokat. Az más kérdés, hogy a vidinek ilyen nincs. Ennyi erővel ha én lennék a miniszterelnök a zte-t teletömném pézzel, feljuttatnám az nb1be a zte2-őt, és elnevezném Lionel Messi akadémiának, mert kb annyi köze van a zetéhez, mint puskásnak a vidihez
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #49219 üzenetére
És Integrának is:
Nem kívánom kisebbíteni az érdemeiket, örülök, hogy kb. ugyanazt gondoljuk, nekem speciel antipatikus ez a hozzáállás, főleg úgy, hogy akkor lett a Videoton bajnok, amikor nem volt FTC, UTE, Honvéd, MTK. Kb. csak a Debrecen magaslott ki a bajnokságból. Ez így azért nagy könnyebbség.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #49190 üzenetére
az, hogy ő mit ír, nem mentesít fel téged az alól amit te írsz. megértem az indulatot, de akkor is idóta vagy. ennyi. és az is maradsz, mert még önigazolásod is van arra, hogy ilyeneket írj. és ez mindenkire vonatkozik egyetemesen, aki elkezd román csapat pocskondiázni. tessék már felül emelkedni az ilyen dolgokon.
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #49184 üzenetére
"Remélem a román kis kedvenc csapataid mind égnek majd az EL-ben."
te is egy akkora idióta vagy, de komolyan..... nem a román csapat égeti magát hanem te magad..és nem igazán érdekel megint a kifogás, hogy fiatal vagy meg elragadt a hév meg a szokásos bullshitelés... semmi szükség erre..
balu: hagyjátok, csinálja csak.
-
Sztbeni
őstag
válasz
7600 GS #49170 üzenetére
miért szerinted az normális, hogy egy videoton, ami az nb1ben se remekel, és a genktől is nagyon kikapott, 3-0-ra veri a tavalyi elődöntőst? Ha ez nem bunda, akkor semmi sem. Ezzel most pár ember zsebe meg lesz tömve. Milyen odds lehetett erre az eredményre? 10nél több, az tuti
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #49119 üzenetére
Odament bocsánatot kérni, nyilvánvalóan látszik, hogy megbánta, és minden bizonnyal nem szándékos volt. Az angol fociban benne vannak az ilyen belelépések, láttunk ennél sokkal durvábbat is, egy védőnek határozottnak kell lennie, különben hamar a tartalékok között találja magát. Egyáltalán nem ítélem el ezt a srácot, azért messze nem egy De Jong vagy Pepe kategória.
-
Ijk
nagyúr
válasz
7600 GS #49041 üzenetére
Sürgősen igazolni kell egy jó védőt, mert ez nem állapot ami most van. Nagyon könnyen lekontrázhatóak vagyunk, a legtöbb támadás kapura lövéssel fejeződik be és ez abszurd. Alvessel meg a fax ki van már, egyre szarabbul játszik. Támadásokkal sokszor nem ér fel, védekezéshez meg nem ér vissza. Remélem összekapja magát sürgősen.
Puyol pedig remélem minél hamarabb felépül, szerintem van még benne 2 év, egyszerűen szörnyen balszerencsés mostanában. -
szab.tam
nagyúr
válasz
7600 GS #48970 üzenetére
miért? a gera nyilatkozatokkal mi a gond?
szerintem agyilag nem a tipikus magyar focista prototípus...**
a jó dzsuzsákunk is tudott azért. a jakupcsek riportfilmben igen érdekesen nyilatkozott a holland lányokról. gyakorlatilag le bűnrondázta őket. azért egy vendéglátó országról nem illik ilyet.
igaz, engem általában halálra untat, amikor a bp-en lévő világsztárok lenyomják a sablondumát, holott a szálloda, a reptér és az elintézendő helyszínen kívül sehol nem voltak, hermetikusan elzárva, de azért minden szép és mindneki kedves nekik. kötelező marketingduma.
de jó balázsunk ezt még nem tanuta meg, így elment megnézni a nagycsöcsű ruszki csajokat....
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest