Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22743) demeterf2


demeterf2
tag

Sziasztok!
Mivel most úgy is pörög a Cloud Alpha ezért pár mondatban elmondom a véleményem.

Több mint 3 hónapja használom nagy megelégedettséggel! A kialakítása tökéletes, sallangoktól mentes, nem recseg, ropog.
Gyönyörűen szól! Mindent lehet hallani a játékokban még a legkisebb neszt is visszaadja. A hangok szépen elkülönülnek a mélyek is rendben vannak. A mikrofonja nem bóvli tisztán értenek a túloldalon. A kivehető kábel azért jó, mert ha ezzel történne valami akkor csak simán kicseréled és kész.

Negatívumként alig pár dolgot lehet megemlíteni.Talán annyi, hogy ehhez nem jár plusz fülpárna, de a hozzá adott is tökéletes (egyeseknek talán szokni kell, de próbálgatni kell, hogy a füles lazábban vagy szorosabban milyen). Picit átengedi a hangokat ahogy előttem is írták, de ez nem hiszem, hogy nagy negatívum lenne.

Ismerősömnek Cloud 2-je van és amikor meghallgatta az Alhpa-t első kérdése az volt, hogy ebben több a hangszóró, mert jobban szól. :)

Szóval nálunk abszolút pozitívan vizsgázott és vettem is az asszonynak egy másikat! :) Ez is fehér dobozban érkezett,ó ahogy előttem írtátok páran, picit meg is lepődtem, de ugyan az a kettő! A számok a dobozon és a fülesen is ugyan azok, valamint az egész füles 100% eredeti! Ahogy néztem a dobozon az egyik szponzor már nincs feltüntetve, szóval valószínűleg ezért kapott másik külsőt.

Vegyétek, vigyétek, mert nagyon jó termék! :)

[ Szerkesztve ]

Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.