- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dregpeter
tag
na azota más problémám is van. . .
Csináltam egy fejet, felcsontoztam , nyakcsont, fejcsont, álcsontok. Psyhque helyett skint hazsnálnék, a pontosabb száj animácio miatt is. Először hazsnálnám, De az a bajom, hogy hozzárendelem a fejhez(bőr) és bejön ugy hogy különböző szinekbe van felosztva a fej ( mezőkre, amelyeket a skin mozgat különböző csontokra) de az a bajom, hogy nem tudom ezeket megváltoztatni, akkor sem ha a csontokon lévő izét ( nem tudom minek nevezzem) huzogatom állitgatom, nem változik semmi,
valaki tud ebben segiteni?
valami speciális tutorial van valahol rola?
mert amit eddig láttam(találtam) abba nem fordult ez elő, vagy valami beállitáson tásiklottak . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs