- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Azabaj, hogy nekem van egy ilyen mániám, hogy minnél szebb, rendezettebb legyen a wire. Legszívesebben egy összefüggő zárt mesh-ként modelleznék mindent

De igazad van, szóljatok csak rám, kéne vmi légycsapó gép mellé, amivel időnként a kezemre csapok
azon a lökhárítón bizony lehet jócskán spórolni...a legnagyobb baj, hogy ezt akkor is tudtam, amikor csináltam, és látod mégis benthagytam..mondomén, felbérelek vkit egy légycsapóval 
Az, hogy zárt mesh kell vagy nem, biztos engine függő, viszont igaza van Menth-nek az ilyesmiket illik, sőt elvárt, hogy közöljék próbameló előtt. Vagy legalábbis pofátlanság utána ilyesmikre hivatkozni.
Amúgy szerintem mostani motorok többsége valószínűleg megbírkózik a nyílt mesh-ekkel is. Pontos adatokat nem tudok
de a logika ezt diktálná. Súlyos poly mennyiségeket lehet megspórolni vele. Nem hinném, hogy sok helyen megengednék maguknak ezt a luxust.
Új hozzászólás Aktív témák
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

azon a lökhárítón bizony lehet jócskán spórolni...a legnagyobb baj, hogy ezt akkor is tudtam, amikor csináltam, és látod mégis benthagytam..mondomén, felbérelek vkit egy légycsapóval