Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap nagyon vegyes napom volt... Jó volt az idő, amikor elindultam vásárolni dolgokat, de pillanatokon belül sok pénzt költöttem, és az idő is elromlott (nagyon!). Az estém feléről meg ne is beszéljünk (csajügy
). Szóval az este félig nagyon jó, félig nagyon rossz volt, de mikor visszajöttem, megdobbant ismét a szívem azokon, amiket vettem: Pixma iP1500-as nyomtató, Conan a Barbár 2 DVD-s extra változat (eredeti!!!
), Gyalog Galopp Collectors Edition (2 DVD + Angol könyv + 1db 35 mm-es filmkocka a remake filmből
), 256 MB-s Kingston SD-kártya és persze amit nem akartam megvenni, de rajtam maradt, egy nagyon olcsón megkapott vadiúj MX510+STEELPAD S&S combo!!!
Bazz, ez az egér nem semmi ezen az egérpadon, erősen szokni kell 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Sorozatok
- DJI topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szóval az este félig nagyon jó, félig nagyon rossz volt, de mikor visszajöttem, megdobbant ismét a szívem azokon, amiket vettem: Pixma iP1500-as nyomtató, Conan a Barbár 2 DVD-s extra változat (eredeti!!!
), Gyalog Galopp Collectors Edition (2 DVD + Angol könyv + 1db 35 mm-es filmkocka a remake filmből